21 Kasım 2017 Salı

Mindhunter


Kaliteli dizi izlemek isteyenlerin kaçırmaması gereken dizi. Başrollerinde Jonathan Groff, Holt McCallany, Hannah Gross, Anna Torv ve Cotter Smith'in oynadığı nefis bir suç-dram dizisi. İki FBI ajanının cinayet psikolojisini araştırmasını ve gerçek seri katillerle yapılan yakınlığı anlatıyor. Dizide aksiyon göremezsiniz belki ama katilleri sorguladıkları, konuştukları sahnelerin ağırlıkta olduğu dizi gerçekten tüyler ürpertici.

Holden Ford'un ilk bölüm ile son bölüm arasındaki değişimini görmeniz lazım.

Edmund Camper. 1970'li yıllarda Amerika'da 10 cinayet işlemiş bir seri katil. Dizide müthiş bir oyunculuk performansı ile Cameron Britton oynuyor. 2.06 boyunda ve 113 kilo. Gerçeği ile her anlamda benzer oyuncunun oynaması harika detay. Youtube'da gerçek katilin videolarını izledim, dizi devam ediyor gibi. Yani Cameron Britton o derece kusursuz bir oyun sergiliyor.

Holden Ford ile Debbie aşkını izlemek keyifli.

İlk sezonu 10 bölümdü ve sona erdi. Monte Rissell'ın -1976-1977 yıllarında Amerika'da bir çok cinayet işleyen seri katil ve tecavüzcü - yer alacağı 2.sezonun onayı alındı ancak ne zaman yayınlanacağı belli değil.

10 bölümlük Netflix dizisini boş bir-iki gününüzde bitirebilirsiniz. Öyle güzel bir dizi.

Hiç yorum yok: