27 Ekim 2017 Cuma

Tenis İlgisi


26 Kasım 2017 Pazar günü dünyaca ünlü tenis oyuncusu Maria Sharapova, Türk tenis oyuncusu Çağla Büyükakçay ile karşılaşacak. Ve satışa çıkan biletler aylar öncesinden tükendi. Kasım ayı içerisinde yeni kategoriden biletler-bu kez biraz daha pahalı olarak- satışa çıkacak. Peki ne oldu da bu organizasyona bu kadar ilgi var?

Maria Sharapova

Açıkcası tenis ile uzaktan yakından alakası olmayan insanlar bile güzelliği ve popülerliği nedeniyle Maria Sharapova'yı tanıyor, biliyor. O yüzden de böylesi bir oyuncuyu gidip canlı izlemek istiyorlar.

Bilet Fiyatları

Türkiye'de 20 ve 30 TL'ye böylesi bir organizasyona bilet fiyatı belirlerseniz o biletler biter. Gayet uygun.

Reklam

Şu ana kadar gayet iyi reklam yapıldı düşüncesindeyim. Gerek sosyal medya hesaplarından, gerek oyuncular tarafından organizasyonun reklamı gayet başarılı şekilde ypaıldı.

Bu 3 sebepten daha 1 ay olmasına rağmen bu maçın biletleri tükendi. Yeni biletler satışa çıkınca büyük ihtimal onlar da tükenecek. Türkiye'de yıllar önce yapılan WTA sezon sonu turnuvasında tamamen dolu tribünler önünde oynanmıştı maçlar. Ben bile Kocaeli'den gidip gelmiştim maçlara. Hem yıldız isimler, hem ucuz fiyatlar, hem iyi reklam birleşince bu ilgi şaşırtıcı olmuyor. Umarım bu diğer organizasyonlar için ders olur. Bu arada Türkiye'de ciddi bir tenis seyircisi olduğunu da ekleyeyim. Gerçek tenis meraklıları da müsabakaları kaçırmıyor. Bu arada kendime not; Kasım ayında çıkacak biletleri kaçırma ve bu maçı yerinde takip et.

Hiç yorum yok: