10 Ekim 2017 Salı

Arjantin ve 2018 Dünya Kupası


Arjantin için de biz futbolseverler için de kritik bir gün. Messi'nin 2018 Dünya kupası'nda olmama ihtimali var. Arjantin bu gece Ekvator deplasmanına çıkıyor. Mücadele saat 02:30'da başlayacak. Türkiye'de yayıncısı bulunmuyor. Link üzerinden izleyeceğiz. İşler Arjantin adına kritik. Messi ve arkadaşları bir türlü beklenen futbolu veremedi ve 17 maç sonunda sadece 16 gol attılar. Sadece 6 galibiyet aldılar ve 25 puanla 6.sıradalar. Bu akşam 3 ihtimalde de şansları var ancak kazanmamaları dışında diğer ihtimallerde iş biraz şansa kalıyor. İhtimaller;

Arjantin kazanırsa play-off oynamayı garantiliyor. Peru-Kolombiya maçı berabere biter ve Şili de deplasmanda Brezilya'yı yenemezse doğrudan Rusya'ya gidiyor. Arjantin berabere kalırsa Peru-Kolombiya maçında Kolombiya 2 farkla kaybedecek ve Paraguay kazanmayacak. Bunlar olursa Arjantin play-off oynuyor. Arjantin kaybederse Colombiya kazanmalı ve Paraguay evinde kazanmamalı. Bu şekilde de Arjantin play-off oynuyor. 

Yani anlayacağınız Arjantin en kötü play-off maçı oynayarak Rusya'ya gidecek ancak maçlarını kazanırsa. 16 yıldır deplasmanda yenemediği Ekvator'u bu kez yenebilecekler mi büyük bir merakla bekliyorum. Arjantin Messi ve tribünleri ile Rusya'da olmalı.

Hiç yorum yok: