12 Ekim 2017 Perşembe

Cast Away


Uluslararası kargo firması Fedex çalışanının uçağının düşmesi sonucu adada tek başına ve çaresizlik işinde geçirdiği süreyi anlatıyor. Başrollerde Tom Hanks ve Helen Hunt var ancak film boyunca Tom Hanks tek başına oynadığı için sadece onu saysak da yanlış yapmış olmayız. Bir insan yaralı bir şekilde bir adaya düşerse neler yapar, neyle yaşar, nasıl kurtulur hepsini bu filmde görüyoruz. Evet bu tarz filmler genelde aynı şekilde devam eder ve aynı şekilde biter. Bu filmde de farklı bir şey göremeyeceksiniz ancak yine de sizi öyle bir içine çekiyor ki Chuck Holand olup çıkıyorsunuz.

Mükemmel oyunculuk, insanı sıkmayan sahneler, tek başına sahneler olmasına rağmen filmin akması, adadan döndüğünde karşılaştıkları, hayal kırıklığı, aşk, mücadele, zaman zaman delirdi hissine kapılmak, voleybol topu, sal, balina, ıssız adaya düşme isteği... Film gerçekten olmuş. İzleyin.

Açmadığı pakette ne vardı?

Siz Kelly yerinde olsanız ne yapardınız? 

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Yiğit selam,

Filmleri genellikle online izleme sitelerinden mi izliyorsun veya torrent vs çekip mi izliyorsun ?

Ek olarak, blogu keyifle takip ediyorum yazmayı bırakma hatta Aziz Yıldırımın başkanlığa yeni adaylığı ile zehir zemberek bir yazı yaz mümkünse :)

ygtylmz dedi ki...

Keşke ismini de yazsaydın da hitap edebilseydim neyse :) filmleri son aylar netflix üzerinden izliyorum genelde. Eğer orada yoksa torrent'den indirip izliyorum.

Teşekkürler, blogu bırakmam. Aziz Yıldırım gittiği zaman daha da iyi olacak blog :)