13 Ekim 2017 Cuma

Fenerbahçe Kongre Süreci


Bugün Ahmet Ercanlar imzası ile Hürriyet gazetesinde şöyle bir haber çıkmış. Ali Koç kongre üyelerinin bulunduğu listeyi istemiş ancak Fenerbahçe yönetimi vermemiş. Evet burada direkt yönetime yüklenebiliriz ancak eğer kanunda bilgileri paylaşmak yasak diye bir şey varsa buna diyecek bir şey yok. Ya da haberde yazdığı gibi daha resmi adaylık açıklanmadığı için verilmemiş diye bir şey varsa da diyecek bir şey yok. Ancak mesele buradan daha fazlası.

Ali Koç adaylığını açıkladı, geçtiğimiz günlerde Aziz Yıldırım'ın da aday olacağı DHA tarafından bir haberle duyuruldu. Zaten habere gerek yoktu aday olacağını herkes biliyor. 

Ancak işler değişiyor ve daha da hızla değişecek gibi duruyor. 1907 Derneği 25.yıl gecesinde Aziz Yıldırım'a ''başkanım'' diyen, yaptığı güzel işleri öven bir Ali Koç varken karşı da yıllardır rakiplerine her türlü çirkinliği yapan, boş nedenlerle ihraç yoluna giden, kürsüden ''kaç paran var'' diyebilen bir Aziz Yıldırım var. Bugün liste vermez, yarın salonda üzerine oynar, diğer gün karalama kampanyası başlatır.

Henüz Ekim ayındayız ve kongreye 7 ay gibi bir süre var. Ortalık şimdiden kızışmaya başladı. Ben Ali Koç'un bir yere kadar çizgisini bozmayacağını ancak üzerine gidilirse onun da gerçek bir rekabete işi dökeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe'nin kazanması için Ali Koç'un kazanması gereken bir seçimin böylesi haberlerle gündeme gelmesi de Fenerbahçe'ye zarar vermekten başka bir işe yaramıyor. 

1 yorum:

firatimo dedi ki...

Ülke demokratik değil ki Fenerbahçe demokratik olsun!