15 Ekim 2017 Pazar

Atletico Madrid 1 Barcelona 1


Barcelona Atletico Madrid gibi ligin zor deplasmanından 1 puanla döndü. Suarez 1 puanı getiren golü 82.dakika kaydetti.

İlk yarı oynanan oyuna göre 1 puan kazandılar, 2.yarı ve özellikle son 30 dakika oynanan oyuna rağmen 2 puan kaybettiler. Maça kötü başlayan Barcelona bir de Saul'un ayağından nefis bir gol yiyince Barcelona için işler kötü bir hal aldı. İyice gömülen Barcelona savunmasını açma konusunda başarılı olamayan Barcelona son bölümde bunu başardı. Hatta maçı kazanacak pozisyonlar da bir kaç defa geldi. Suarez'in kaçırdıkları, Messi'nin direkten dönen topu ve hatta Messi'nin son saniye frikiği bunlardan bir kaçıydı.

Barcelona'da ilk yarı iyi diyebileceğimiz oyuncu yokken 2.yarı özellikle Suarez, Roberto ve Delofeu gibi oyuncuların da kıpırdanmasıyla ataklar verimli oldu. Ve akabinde gol de geldi. 

Messi maça fırtına gibi başladı, 30.saniye golü atıyordu ancak daha sonra zaman zaman etkili olabildi. Yorgunluk etkilemiş. Hafta içi stresli ve zorlu bir maç oynadı. Yine de maçı golle bitirememesi şanssızlık.

Pique'nin ıslıklanması?

Wanda Metropolitano güzel stat. Adı gibi.

% 68 topla oynama, 15 şut, 7'si kaleyi bulan, 1'i direkten dönen, 638 isabetli pas.

8 hafta sonunda 22 puanla liderlik. Real Madrid ile fark 5. Atletico Madrid gibi deplasmanı da oynadığımız düşünülürse gayet güzel.

Barcelona taraftarı olmak müthiş. Cidden çok seviyorum. O stada da gideceğim. Atın fava.

Hafta arası Olympiakos ile Şampiyonlar Ligi, haftasonu ise lig sonuncusu galibiyetsiz Malaga ile lig maçı yapıyoruz.

Hiç yorum yok: