27 Şubat 2020 Perşembe

Pes Etmek Zarar Verir


Fenerbahçe son 4 maç 3 yenilgi, 1 beraberlik ile şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldı. Lider Başakşehir ile puan farkı 8. Ancak henüz lig bitmedi. Taraftarların Galatasaray maçı sonrası kulübü kapatalım, bittik, mahvolduk demelerine rağmen daha oynanacak 11 lig maçı ve yapılacak Türkiye Kupası maçları var.

Fenerbahçe Cumartesi günü Antalyaspor maçı ile başlayıp kalan 11 maçı kazanırsa şampiyonluk ya da şampiyonlar ligi iddiasını sürdürür. Üst sıralarda yer alan takımlar birbiri ile oynuyor. Bunun farkına varmalıyız.

Ayrıca Fenerbahçe'nin mali durumu kötü. Kulübün ekstra 1 tl kaybetme hakkı yok. Geçen sezon ödüllerine baktığımız zaman 1 ile 2 arasında 7 milyon, 2 ile 3 arasında 5 milyon, 3 ile 4 arasında 7 milyon ve 4 ile 5 arasında 8 milyon TL fark var. Yani Fenerbahçe'nin sadece bir sıra üste çıkması ya da aşağı düşmesi ciddi bir para kazancına ya da kaybına sebep verecek.

O yüzden Fenerbahçe takımı ve taraftarları ligi bırakmamalı ve sezon sonuna kadar ellerinden geleni yapmalılar. Ayrıca Fenerbahçe'yi sadece iyi günde destekleyeceksek neden takım tutuyoruz? Bu da başka bir konu.

Hiç yorum yok: