5 Şubat 2020 Çarşamba

Kocaelispor 5 Cizrespor 3 / Loca Deneyimi


Kendimi bildim bileli Kocaelispor maçlarına gidiyorum ancak ilk kez bir Kocaelispor maçını locada takip etme şansı yakaladım. Ve efsane maç oldu.

Kocaelispor-Cizrespor maçını dayım sayesinde locada izledim. Madem böylesi bir deneyim yaşadım, detaylarıyla anlatayım. 

Öncelikle locada olacak olmanın verdiği avantajla arabayla stadın altına otoparka girebiliyorsunuz. Orada ufak bir aramanın ardından asansörle loca katına çıkıyorsun. Ne soğuk, ne yağmur herhangi bir zorluk yaşamadan tribündeki yerini alabiliyorsun. Locada 10 adet koltuk var. Çok rahat. Dileyen içerden camın arkasından da izler. Bar tabureleri var. Görüş açısı kusursuz. Sahanın her noktasına hakimsin. İstediğin an çay, kahve içebiliyorsun. Kendine ait tuvaleti de var. Açıkcası oldukça iyi. Ancak üst liglere çıkıldığı zaman bu localara ısıtıcı ve ekran koyulduğunda çok ciddi bir kazanç kapısı olabilir. Gerçekten çok iyiydi. Loca katını gezme şansımız da oldu. Oldukça iyiydi. Özel restoran bile var. Süper Lig zamanı açılır.

Maç; Son zamanlarda izlediğim en iyi maçtı. 8 gol oldu. Kocaelispor maçlarında en son ne zaman bu kadar gol gördüğümü hatırlamıyorum. 2011/2012 sezonundan sonra en gollü Kocaelispor maçı. Atılan gollerin çoğu şahaneydi. 5-1 sonrası oluşan rehavet ve yenen 2 gol keyifleri biraz kaçırsa da maç 5-3 sona erdi.

Ali Han Tunçer devre arasında yapılan en iyi transfer. Bir futbolcudan bu kadar iyi verim alınamaz. Kusursuz hamle.

Sefa Narin, Burak Süleyman, Gökdeniz Bayrakdar ve Ali Han Tunçer(2) gollerin sahipleri.

Hakem sertliğe izin verdi, kontrolü kaybetti. 

Burak Süleyman'ın top tekniği ancak bunun yanında zaman zaman topu fazla tutması.

Yakup Alkan neden maça gelmemişti?

Kocaelispor stadında milli takıma seçilen oyuncu izliyoruz. Gökdeniz Bayrakdar bir kez daha U17 milli takımına davet edildi. Stada giden herkes farklı gözle bakmalı. Bir süre sonra çok başka yerlerde görebiliriz. 

Cizrespor oldukça sert onuyor.

Kocaelispor tribünleri bildiğimiz gibi iyiydi. Ancak önceki haftalara göre seyirci sayısı düşüktü. Yine de böylesi stat konumuna gayet iyi diyebiliriz.

Kocaelispor kalecisi Ercüment'in önce penaltı kurtarıp ardından 2 gol hediye etmesi?

Mücadeleyi 20 kadar Cizrespor taraftarı da takip etti.

Benim bu maçı yazabilmem geç olduğundan Kocaelispor önce en yakın rakiple farkı 12 yaptı, ardından bu haftasonu Turgutluspor'a yenilerek 10 maç aradan sonra puan kaybederek farkı 11'e indirtti. Kalan hafta sayısı 12, fark 11. 12 maçın 6 tanesi içerde. Zaten içerdeki galibiyetler bile Kocaelispor'un üst lige çıkması için yeterli olacak.

Son bir fotoğraf ile yazıya nokta koyayım. Locada maç izliyorum şovu.



Hiç yorum yok: