28 Nisan 2016 Perşembe

Trabzonspor 0 Fenerbahçe 4


Yerde yatan hakem, üzerinde taraftar olduğunu zanneden bir kişi, topa konsantre olmaya çalışan bir Onur, gol atmaya çalışan Fernandao, sahaya girmek üzere olan güvenlik görevlisi... Ve ardından koşarak içeri koşan hakem ve futbolcular. 


Bir Trabzon maçı daha yıllardır olduğu gibi yine aynı görüntülerle sona erdi. Gayet saçma şekilde ''Adaletin bittiği yerde anarşi başlar'' sözünü uygulayan Trabzonspor tarafarının takıma nasıl zarar verdiğini Trabzonsporlular hariç herkes görüyor. Yıllardır yaptıkları bu hareketten dolayı rahat şekilde kazanan yine Fenerbahçe oluyor. 

Nani'nin iyi futbolu, Kjaer'in bir kez daha hayran kaldığımız futbolu, ilk golde Nani'nin pası, Hasan'ın acele etmeden içeri asisti, Alper'in soğukkanlı şekilde bitirişi, Volkan Şen'in yükselen futbolu, Nani'nin şık golü, Van Persie'nin frikik golü.... vb. konuşulması gereken ancak konuşulamayan anlardan bazılarıydı. 

Bu maçla ilgili daha çok şey yazmak isterdik ancak böylesi bir durumda hepsi boşa. 90 dk edilen küfürler, atılan yabancı maddeler, dövülen hakem, sahaya giren taraftarlar, yıkılan kale arkası, kırılan koltuklar ve stattan yine zırhlı araçla ayrılan bir Fenerbahçe...

Hiç yorum yok: