10 Nisan 2016 Pazar

Konyaspor 2 Fenerbahçe 1


İlk 11'de sahaya çıkan; Volkan, Kjaer, Alves, Josef, Diego, Fernandao, Hasan, Volkan, Nani, Mehmet ve Gökhan Gönül,

Sonradan oyuna giren Ozan, Alper ve Caner,

Teknik direktörümüz Vitor Pereira,

Kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu.


Biz taraftarların abartmıyorum aylar öncesinden düşündüğü bir maçtı bu, maçı kafamızda oynuyorduk. Konyaspor deplasmanı zor olur, kazanmak önemli diyorduk. Bu yüzden yukarıda adını yazdığım isimlerin de bizim kadar önem vermesini, bir şeyler yapmasını, mücadele etmesini ve buradan galibiyeti -iyi de bir oyunla- alıp dönmelerini istiyorduk.

Beklediğimiz hiçbir şey gerçekleşmedi ve çok üzüldüm. Ancak hayal kırıklığı daha fazla. Futbolcuların geçen hafta Beşiktaş'ın da kaybetmesiyle beraber iplerin elimize geçtiği bir durumda ''Ya beyler 8 maçı da kazanırsak şampiyon oluyoruz, ona göre herkes bir koşacağına 3 koşsun, sezon sonunu 1.sırada bitirelim.'' tarzında bir düşünce içine girmesini ve milyonlarca Fenerbahçe taraftarını mutlu etmesini beklerdim.

Bugün mücadelenin ilk dakikasından son dakikasına kadar yeteri kadar iyi olmayan futbolcular, oldukça kötü değişiklikler yapan ve maça yeteri kadar iyi hazırlanmadığını düşündüğüm Vitor Pereira, genel anlamda futbol takımına konsantre olmak yerine yok Fenerbahçe evleri, yok Fenerbahçe üniversitesi uğraşan Aziz Yıldırım ve yönetimi bu işin suçlusudur.

Yıllardır geldiğimiz şu noktada ''ehehe ehehe Beşiktaş da yine 3.olacak'' denilen bir noktada çıkıp da ''Ne yani siz de hep ikincisiniz'' denilmesine kızmayacaksınız, bu kadar güçlü bir camianın, bu kadar taraftarı olan bir camianın, karda, kışta takımını yalnız bırakmayan taraftarların daha fazla üzülmemesi için elinizden geleni yapacaksınız, yapmak zorundasınız.

Hiç yorum yok: