5 Mayıs 2013 Pazar

Alex'i Rahat Bırakın


Alex'i rahat bırakın. Alex Fenerbahçe'nin en büyük 5 efsanesinden birisidir, Alex Fenerbahçe için elinden geleni yapmış, Fenerbahçe'den ayrılırken hata yapmış, bunu açıkca söylemiş, pişman olmuş bir efsanedir. Herkes efsane olamaz, herkes bu kadar büyük saygı göremez.

Mesele bu değil, mesele Alex'i çekemeyenler ve mesele Alex'i her yenilgide öne çıkaranlar.

Alex Fenerbahçe maçı öncesi samimi şekilde ''Başarılar Fenerbahçem'' yazıyor, maç sonrası '' Çok üzgünüm.'' yazıyor, Gökhan Gönül'e geçmiş olsun diyor, 23 Nisan bayramı ile ilgili mesaj yazıyor, Alex % 50 Türküm diyor, Fenerbahçeliyim diyor. Alex samimi olduğunu her fırsatta gösteriyor.

Her yenilgi sonrası ''Alex sen olsan kaybetmezdik.'' demek, her galibiyet sonrası ''Alex sen gittin, yeniyoruz.'' demek, attığı olumsuz tweetleri ön plana çıkarmak yakışmıyor, bunu yapmayın, bu hem Alex'e, hem futbolculara, hem Aykut Kocaman'a büyük saygısızlık. 

Alex'i sevin ya da sevmiyorsanız camia'ya zarar verecek şeyler de bulunmayın.

Fotoğrafın hikayesine gelecek olursak, geçtiğimiz günler biri Alex'e ''Selçuk neden oynuyor?'' tarzında bir soru sormuş, Alex de açıkca ''Bilmiyorum.'' diye net cevap vermişti, Bu bilmiyorumu aldılar, Alex Selçuk ile makara yapıyor diye önümüze çıkardılar, ama onu yapanlar Alex'in Selçuk için fotoğrafta attığı tweeti ön plana çıkarmaz, çünkü birileri ile dalga geçmeyi, silmeyi, karalamayı çok seviyoruz. Yapmayın!

Hiç yorum yok: