8 Mayıs 2013 Çarşamba

Akil Spor Adamları Lazım


Türk futbolunda açıklamaları ile, hareketleri ile insanları kendinden soğutan ve ülke futboluna zarar veren insanlar var. Bu her kulüpte var, sadece isimler değişiyor, açıklamalar hep aynı kalıyor.

Trabzonspor'u sevmiyorum, Burak Yılmaz'ı da sevmiyorum, Sadri Şener'i de sevmiyorum, sevmek de zorunda değilim ama burada mesele sadece Sadri Şener ve yaptığı saçmasapan açıklama...

Sadri Şener çıkıp '' Burak orada Maserati sürüyor, burda sürse taşlarlar ayrıca taşlarlarsa da iyi olur. Bizim bir diğer eski oyuncumuz olan Umut Bulut ise 10 numara bir adam ve Türkçesi Burak Yılmaz'dan çok daha iyi." açıklaması yapabiliyor. Buna dur diyen yok, bu tarz açıklamalar yüzünden taraftarlar Burak'ın arabasını taşlıyor, taraftarlar kavga ediyor ama olan sadece onlara ve Burak'a oluyor, Ülke futbolunda ağırlığı olan, Trabzonspor gibi Türkiye'nin en büyük 4.takımı başkanı çıkıp '' Taşlasalar iyi olur.'' deme cesaretini gösteriyorsa sonra çıkıp da taraftarlar böyle böyle yaptı diyemez. 

Ülke futbolunda bir şeyler değişecekse, şiddet bitecekse, olaylar en az seviyeye inecekse bu tarz açıklamalar yapan insanlar olmayacak, bu tarz konuşan insanlar ağır cezalar alacak. Türk futboluna bu tarz açıklamalar ile yıllardır zarar veren adamlar değil, akil adamlar lazım.

Hiç yorum yok: