3 Şubat 2012 Cuma

Maç Günlüğüm # 75 / + Yeni Salon Açılışı


Euroleague Top 16 2.maçı. Bu zaten bizi salona büyük bir şevkle götürürken salonun açılışının da bu maça denk gelmesi her şeyi ikiye katladı. Müthiş bir heyecan yaşadık.

Kocaeli'den saat 16:30 otobüsü ile yollara düşüyorduk. İstikamet önce Palladium - İstanbul B.Ş.B.Spor - Fenerbahçe futbol maçını izlemek - daha sonra salon olacaktı. Metro Turizm ile keyifli yolculuk. Bu arada blogu İzmit'den takip edenler için not yazalım. Kocaeli'den Metro'ya biniyorsun, Samandıra'da inip, servise biniyorsun, salona getiriyor. Bu Kocaeli'den bu salona gelmek için müthiş bir kolaylık. Dönüş için ise 22:00 otobüsüne kadar çok çok rahat. Yeni Sahra'dan Efe Tur alıyor. Yeni Sahra salona 5 dk. 22 TL + maç bileti = Kocaeli'den salona gelmek. Ayrıca şunu net olarak söylerimki salona Kocaeli'den gelmek İstanbul'dan gelmekten çok daha kolay.

Palladium Midpoint'de yemek yiyip, Fenerbahçe maçının ilk yarısını yemekle beraber izleyip salona geçtik. - çok sıkıcı maçtır, bıraktık - 

Ve salona hareket. Palladium'dan yürüyerek gidilebilir. Yani maç öncesi orada gezip 15 dk kala yürüyerek gidebilirsiniz.

Salon müthiş. Dışarısı bile enfes. Giriş rahat, güvenlikler iyi, bilet okuma olayı müthiş, bir alet ile barkodu okuyorlar ve yırtmadan içeriye sokuyorlar.

İçerde karşımıza yürüyen merdiven çıkıyor. Alışveriş Merkezi değil, basketbol salonu. Girişte dağıtılan Ülker ürünleri ve salonun açılışına özel atkılar.

İçerde müthiş yeme, içme yerleri, arkası müthiş geniş. Fiyatlar pahalı.

Ve tribüne giriş. Etkilenmemek elde değil. Devasa bir yapı. Müthiş güzellikler. Localar, koltuklar, parke, Jack Nickolson koltukları ...

118 nolu bizim tribün. Çok rahat koltuklar. Üstünde zıplama şansın yok. Zaten onun üstünde zıplayacak adam o salona gelmesin.

Rakip bench'in arkasının kapalı olması? Milyon dolarlık salon yapıyorsun ancak hâlâ rakibi o şekilde koruma altına alıyorsun. Salona yakışmıyor.

Dev skorbord. Ancak üstünde istatistiklerin yazmaması çok saçma. Hemde gayet yer bile var. Bunu bir ara Twitter'dan Ömer Temelli'ye söylemek lazım.

Maç öncesi müthiş açılış gösterisi, ışıklar, ateşler, müzikler, klipler. Havaya girdik.

Herkes oturuyor. Bağıran kimse yok.

Bazen tribünlerden çıt çıkmıyordu. Sadece üst kesimde yer alan bir grup taraftar tezahurat yapmaya çalışıyordu. Onlarda işi abarttı. Bütün maç diğer taraftarlara salladılar. Madem tezahurat yapacaksınız takıma katkınız olsun. İnsanların bağırmak içinden gelirse bağırır. Demekki gelmiyor.

Milano'yu rahat yeniyoruz.

Sine Büyüka yine güzel. Geziyor kenarda.

Locaların yeri mükemmel. 

Ben basın tribününü beğenmedim. Acaba basın beğendi mi?

Atmosfer açısında kötü ancak ilerleyen haftalar iyi olabilir.

Sonuç olarak Aziz Yıldırım'ın burada hakkını verelim. Bu salonun yapılmasında emeği çok büyük. Müthiş bir salon. İnşallah tribün ve takım da güzel olur ve bu salon ile beraber müthiş başarılara imza atarız.

Çıkış sıkıntı. Merdiven kilit.

Özgür abi ile arabayla İzmit'e yolculuk ve 1 saat sonra evdeyiz.

Bir maç günlüğü daha bitti. 

Hiç yorum yok: