12 Şubat 2012 Pazar

Karabükspor 2 Fenerbahçe 1 / Sen O Formayı Islat, Yeterki İste ...


Karabükspor 2 Fenerbahçe 1
Cernat, Birol / Alex 

Futbolcular çıkıp '' Biz her şeyin farkındayız, bize inanın, bize güvenin, biz elimizden geleni yapacağız. '' açıklamalarını bu sezon kaç defa tekrarladılar?

Biz artık bu yalan! açıklamalardan sıkıldık. Sahada mücadele eden, formayı ıslatan oyuncu göremiyoruz. Bazen müthişler haklarını verelim. Ama genel olarak bizi hayal kırıklığına uğratan maçlar.

Volkan maç sonrası çıkıp twitter'dan '' Evet kötü oynadık, evet yenildik, belki mücadele etmedik, belki bir adım daha geride kaldık. Her şey geçer, düzelir ama Fenerbahçe sevgisi ne geçer, ne de biter ... '' diye cümleler kurdu.

Buradan Volkan üzerinden tüm takıma diyeceğim var. Bizim Fenerbahçe sevgimiz, bizim Fenerbahçe'ye olan desteğimiz asla ama asla bitmez. Biz her zaman o formanın yanında oluruz. Volkan ve oyuncular bunun farkına varsın.

Volkan'ın kötü oynadıklarını söylemesi iyi bir şey. Ama şunun farkına varsın. Bu taraftarlar siz yenildiniz diye size kızmıyor. Sadece mücadele etmediğiniz için kızıyor.

Rakip tribünlerin '' Koyduk mu? '' tezahuratlarını, rakip tribünlerin '' Şike yapın '' , rakip tribünlerin '' kümede kal Fenerbahçe '' tezahuratlarını duymak istemiyoruz.

Bu taraftar size 90 dk '' Sen göster mücadele, boyun eğme kimseye ... '' derken, Fenerbahçe taraftarları size '' Sen o formayı ıslat, mücadele et, yeterki iste, biz hep olduk arkanda, oluruz yine, yenilsen bile '' derken, Fenerbahçe taraftarları size '' Yenilsen de yensen de taraftarın senle, üzüntünle sevincinle seninle birlikte '' derken laf olsun diye demiyor. Sahada bir şeyler gördüğü için, sahada bir şeyler görmek istediği için diyor.

Bu taraftar siz, Beşiktaş'a kalecisiz olmasına rağmen 4-3 yenilirken alkışlarla soyunma odasına gönderdi, bu taraftar sizi çoğu yenilgi sonrası havaalanında karşıladı, bu taraftar yenildiğimiz bir maçtan sonra yine stadı doldurdu, sizleri destekledi.

Lütfen o formanın ağırlığını bilin ve ona göre mücadele edin.

Yazıyı bir tezahuratla bitirelim. '' Ne kupalar ister, ne şampiyonluklar, sarı-lacivert bizi hayata bağlar, seninledir her nefeste ölene kadar, kalplerinde Fenerbahçe'yi yaşatanlar '' .

Hiç yorum yok: