7 Aralık 2010 Salı

Maç Günlüğüm # 52


- İsmini duyduğumda dilim tutuluyor, kalbim deli gibi çarpıyor, içimi titreten tribündeki o FENER sesi, aklımı başından alıyor. Dinlemek isteyenler tıklasın.

- Fenerbahçemiz için yollara düşüyorduk. Hedefte 2 maç vardı. 15:00 Fenerbahçe Acıbadem-Karşıyaka İzka İnşaat ve daha sonra 19:00 Fenerbahçe-Karabükspor. Maç Günlüğüm # 34'e bakarsanız yine Fenerbahçe futbol maçı öncesinde voleybol maçına gitmiştik ve yine rakip çok güçsüzdü. Böyle maçları buluyoruz :)

- İzmit'ten 6 Kocaeli Gfb üyesi olarak 12:00'de hareket ediyorduk. Yollar boş, trafik yok, rahat şekilde İstanbul'da oluyorduk. Bu konuda yorumlar geliyor. '' Nasıl bu kadar çabuk gidiyorsunuz '' diye ama gerçekten boş oluyor, dolu olunca da emniyet şeridi :) Şaka bir yana gerçekten güzel saatlerde çıkıyoruz yola.

- Gerçi erken gitsek ne olur 1 saat Burhan Felek Spor Salonu'nu aradık. Sonunda bulduk.

- Öncelikle Burhan Felek'in yeni haline ilk kez gidiyordum. Salonu dışarıdan bir gördüm, eyvah dedim. Böyle bir salon olamaz, şahane. Meğersem Salonun bir kısmı Otel olarak kullanılıyormuş ve doğal olarak görünüş olarak şahane bir bina yapmışlar. Tıklayın bakın, aynısı. Salonun dışı kadar içi de güzel. Tribünler, koltuklar, localar. Herşeyiyle şahane bir salon yapmışlar. Dolu maçlarda muazzam bir atmosfer oluşur. Yine de bu maç bile hatrı sayılır kişi vardı, ancak yine de Karabük maçı öncesi gelin buraya bu maçı seyredin daha sonra geçin hemen Kadıköy'e demedik değil. 

- Mücadele öncesi arkadaşla beklerken '' Dünyada en farklı set kaç kaç bitti diye konuştuk ''. Cevap bulamadık tabiki de bilen varsa yorum kısmına yazsın. Fenerbahçe'nin en farklı set skoru bu olabilir mi ?

- Mücadele'ye gelirsek çok üstün bir oyun ile beraber ilk seti 25-6 kazandık. Bu bir rekor olabilir. 2.set'i de rahat bir oyunla 25-11 kazandık ancak 3.set zorlandık. Zorlandık demeyelim de rehavete kapıldık. Ancak bu setide 25-21 kazandık ve maçı bitirdik.

- Tribün performansına bakarsak ; 15 kişi ile neyin tribünü olacak :) 15 kişi ile elimizden geldiğince tribün yaptık. En azından bilinçli şekilde, doğru seçilmiş tezahuratlar yaptık. Zaten kazanılması kesin olan maçta '' Saldırın, Haydi Fener ... '' gibi tezahuratları etmemiz saçma olurdu. Tek sıkıntı diğer tribünler ile tezahurat yapmaya çalıştığımızda neredeyse kimsenin bizi takmamasıydı. Amacımız sadece 1 dakika '' Fenerbahçem benim, biricik sevgilim ... '' yapmaktı. Fazla durmadık ve direk keserek tezahuratlara devam ettik. Maçın sonlarında oyunculara tek tek tezahurat yapmamız ve oyuncuların da bizlere cevap vermesi güzeldi. Hele maçın sonunda oyuncularımızla yaptığımız Sarı-Lacivert-Şampiyon-Fener çok iyiydi. Skowranska bile Lacivert diye bağırdı. Gerisini siz düşünün.

- Gelelim Skowranska'ya. Bu girişe bakmayın Skowranska'yı anlatmayacağım ama sadece şunu söyleyeyim. Naz Aydemir ile yan yana dursunlar 100 kişiden 99'u Skowranska'ya bakar. Öyle bir karizması ve güzelliği var. Skowranska > Naz Aydemir ! Havada bile bu kadar karizma. Tıklayın.

- Mücadele sonrası istikamet Kadıköy. Ve istikamet Lider Kokoreç ! - Ulan her maçtan sonra adamların reklamını yapıyorum, para mı istesem ne ? - Yemeklerimizi yedikten sonra Nazlı'nın yerinde 1 bira içeyim dedim. Bu arada http://bumacbizim.blogspot.com/ 'dan Semih Talihttp://targetstriker.blogspot.com/ 'dan Kutay ve http://altinayakkabi.blogspot.com/ 'dan Tanju ile muhabbet keyfi paha biçilemez. Daha sonra oturararak tekrarlamalıyız.

- Nazlı'nın yeri soğuk havalarda çekilmiyor. Yine tezahurat var, yine alkol var, yine ortam var ancak #birderbiortamıyok.

- Daha sonra Stada giriş yapma vakti gelmişti. Tanju'nun 3 tane kız arkadaşı + Semih Tali ile beraber Türk Telekom tribününe rahat bir giriş yaptık diyebilirim.

- Kenan Evren Lisesi halı sahasında maç günü Gs formalı maç yapan insan kafan mı çalışmıyor yoksa gövde gösterisi mi yapıyorsun ? 100 kişi halı sahaya daldı ve öldüresiye dövdüler. İnsanlar gerçekten salak. Maç günü ne işin var orada Gs formasıyla.

- Stadyum baya doluydu. Kale arkaları tamamen dolu, Maraton alt ve Fenerium üst tribünleri yine aynı şekilde dolu, Maraton üst ve Fenerium alt en boş olan tribündü. Yine maça ilgi baya vardı.

- Tribünde sahaya en yakın mesafede durduk. Resmen futbolcuların yüzünü uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar yakından gördüm. Maraton Üst'ten daha iyi maç izleniyor ancak kale arkasında oyuncuları daha yakından görüyorsun.

- Mücadele'yi kötü oyunla 2-1 kazandık. Zaten burada yazdık. 

- Tribünlere geleceksek ; iyi değildi. Zaman zaman coşsa da genel olarak iyi değildi. Takım pas yapmayınca, atak yapmayınca tribünler de doğal olarak ölüyor. Tek güzellik olarak 80.dk civarı Feder önderliğinde bütün stadın '' lalaylalaylay Fenerbahçe '' diye inlemesiydi.

- Alex'e yapılan koreografi müthişti. Grup Ck başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkürler.

- Türk Telekom tribününde bulunan taraftar profili ilginç ; Hayret ettim. Ne oyuncuları tanıyorlar, ne tezahuratları biliyorlar, futbol hakkında da berbat yorumlar yapıyorlar. Ayrıca bayanlara inanılmaz bir gözle bakıyorlar. İlk kez gelen çok kişi vardı herhalde.

- Şükrü Saraçoğlu stadı farklı bir dünya. Gerçekten Fenerbahçe'li olsun olmasın herkes 1 maçı seyretmeli. Bunu da buradan belirtelim. Verecekleri 30 Tl'ye üzülmezler. Sadece 1 maç seyredin ve diğer statlar ile farkı görün.

- Genç Fenerbahçeliler'in organizasyonu şahaneydi. Kimsesiz 83 tane çocuğu alıp tribüne getirmek, atkı ve bere hediye etmek ve hayatlarının en mutlu gününü yaşatmak. Gerçekten emeği olan herkese helal olsun diyorum ve teşekkür ediyorum.

- Mücadele sonrası hemen yola çıktık ve saat 22:30 gibi İzmit'te evde oldum.

- Bir Kadıköy mücadelesi daha mutlu biterken Sivasspor maçında tekrardan Kadıköy yollarına düşeceğiz. İlk yarının son maçı olacak.

- Herkese hayatta başarılar.

2 yorum:

Beercholic dedi ki...

tanju'nun binlerce kız arkadaşı mı var lan?

ygtylmz dedi ki...

:) Tanju'nun arkadaşının sevgilisi + onun arkadaşı + onun kardeşi = 3 kız :) Ayrıca maçı da izlemediler. bütün maç fotoğraf çekildiler.