30 Aralık 2010 Perşembe

Galatasaray Cafe Crown 67 Fenerbahçe Ülker 56


Yenilmek kötü ve üzücü. Ben çok üzüldüm. Maçı kazanacağımızı düşünüyordum ancak olmadı. Mücadele'den kısa kısa notlar yazalım.

Çubuklu forma ile çıkmamız güzel. Arka tarafı da çubuklu olursa şahane olur. Galatasaray'da parçalı forma ile çıksaydı keşke. Parçalı formaları var mı bilmiyorum.

Ukic > Greer hatta Ukic > Türkiye'de bulunan Tüm Guard'lar.

Mücadelemiz iyiydi. İyi savunma yaptık diyebilirim. Yediğimiz toplar köşeden gelen 3'lükler, son sn'ler de gelen 3'lükler ve 2'likler. 

56 sayı atmamız kötü. Çok kötü. Galatasaray iyi savunma yaptı ancak biz atamadık. Mücadele boyunca 13/30 2'lik, 5/21 3'lük ve 15/27 serbest atış oranı ile oynadık. Herşeyi açıklayan oranlar. Ribaunlar 39-39, Asistler 12-9 Gs , Top Çalma 12-7 Gs ve top kaybı 12-15 Gs üstünlüğü vardı. 

Ukic 8 sayı 3 asist, Mirsad 3 sayı 3 ribaund, Ömer Onan 16 sayı 4 top kaybı, Lavrinovic 1 sayı 7 ribaund, Kaya 6 sayı 9 ribaund, Oğuz Savaş 14 sayı 4 ribaund, ile oynadı. Diğer oyuncularımız pek katkı yapamadı.

Spahija'nın faul pozisyonundan sonra yaptığı itirazlar haklıydı bence. Hemen teknik faul'ü alması maçı orada bitirse de bence haklı bir itiraz. Hoca o kadar da itiraz edecek. Ayrıca maç boyunca itiraz eden Mahmudi neden almadı bilemiyorum.

4.periyot fark 7'ye çıkınca takım dağıldı. Maçtan koptuk. Ataklar dağıldı. Bu da Fenerbahçe Ülker'e yakışmayan bir ayrıntıydı.

Hakemler kötüydü. Küfür edecek kadar kötü.

Gs seyircisi gergin anlar dışında pek bir şey yapmadı. Küfürler oldu. Tezahuratlar konusunda yapacağım tek yorum ise '' Kupaları Şirketlere Bırakmayalım '' tezahuratı yapmalarına olur. Galatasaray CAFE CROWN taraftarlarının öyle bağırması da saçma olsa gerek.

Sonuç olarak kaybettik ve liderliği rakimize verdik. Ancak şampiyonluğun yine en büyük adayı biziz. Bir daha biz böyle şanssız, kötü olmayız.

Hiç yorum yok: