6 Aralık 2010 Pazartesi

Fenerbahçe 2 Karabükspor 1


- Fenerbahçe Süper Lig 15.hafta sahasında Karabükspor ile karşılaştı. Mücadele'den Lugano ve Alex'in attığı gollerle 2-1 galip ayrıldı. Karabükspor'un golü Emenike'den geldi.

- Mücadele hakkında aslında pek yazacak bir şey yok. İyi oynamadık. Yine maça iyi başladık, aslında iyi başladık da diyemeyiz. Alex diye bir adam var, çıkıyor bir orta yapıyor, biraz sonra bir gol atıyor maçı 2-0'a getiriyor. Tıpkı Bucaspor maçı gibi

- Karabükspor daha iyi paslaştı, daha çok pozisyona girdi, daha çok koştu, daha çok mücadele etti, daha çok topa sahip oldu, daha çok şut çekti ... Böyle bir çok bilgi veya istatistik çıkarabiliriz.

- Fenerbahçe'de Volkan iyi oynadı, yediği golü kurtarabilir miydi ? Evet kurtarabilirdi. Gökhan Gönül iyiydi ancak son 2 haftadan eser yoktu. Yobo maçın yıldızı, attığı gol + Emenike'yi savunması, Lugano iyiydi, gol atarak takıma dönmesi de güzel oldu. Caner ne yaptığını çözemedim, defansta sıkıntı var. Mehmet Topuz yine çok iyi oynadı, ancak hep diyorum şut çekmesi lazım, daha çok ceza sahasına girmesi lazım. Bunları da yaparsa mükemmel oyuncu olur, Cristian yine iyiydi, evet evet yine, herkesin aksine son haftalar da beğeniyorum, Emre sakatlıktan döndü, iyi gibiydi ancak daha iyi olması gerekiyor, Stoch ilk yarı iyiydi 2.yarı silindi, 45.dk Dia girse nasıl olurdu ? İyi olurdu. Alex ne diyelim ki, farklı düşünüyor, farklı oynuyor, farkı hissettiriyor, iyiki bizimle, Niang geçen haftadan sonra bu hafta da çok etkisizdi, inşallah en kısa sürede kendini toplar. Sonradan oyuna giren Dia yine iyiydi - ilk 11 performansını bekliyorum hala - , Semih girdi karşı karşıya kaçırdı, onun dışında bir şey yapmadı ve Selçuk ehh işte .

- Sonuç olarak iyi oynamasak ta , Aykut Kocaman zamanında müdahale etmediyse de, bazı oyuncularımız istenileni vermese de 3 puanı almak ve zirveyi takip etmek güzel.

- Emenike ne topçusun be arkadaş. Yobo ve Lugano gibi 2 isimle mücadele ettin hatta komple Fenerbahçe takımı ile mücadele ettin.

- Hakem Bünyamir Gezer iyi maç yönetti.

- Liderin 6 puan gerisinde 3.sıradayız. 

- Haftaya Ankaragücü deplasmanı var. İnşallah kazanırız.

Not : Maç hakkında diğer detaylar maç günlüğünde olacak.

Hiç yorum yok: