14 Aralık 2010 Salı

Fenerbahçe Acıbadem'den Müthiş Sayı


Maçı normal zamanda izlemedim daha sonra tekrarını izledim ve bu sayı da ayağa fırladım. Maçın oynandığı dakikalar da twitter'da herkes dile getirdi. Özellikle bu sayıyı bekledim ve gerçekten de denildiği kadar varmış. Maçın geneline bakarsak iyi servis, etkili hücumlar, etkili bloklar ve çok iyi oynayan Sokolova, çok iyi oynayan Furst, çok iyi oynayan Kasia ve ön planda olmayan ancak çok değerli işler yapan ; Nihan, Fafoa. Ayrıca sahada durması bile bizi rahatlatan bir isim ; Osmokrovic. Geçen hafta 3-0 yenildiğimiz Dinamo Moskova'yı 25-14, 25-15 ve 25-15'lik 3 setle 3-0 yendik ve yolumuza devam ediyoruz. Sarı Melekler oooo ....

2 yorum:

tanjue dedi ki...

Hakikaten müthiş mücadele olmuş,hem de böylesine net skorlarla geçilen setlerde böyle mücadele görmek Fenerbahçe taraftarını epeyce mutlu etmiştir sanırım.. Darısı Baronilerin başına di mi yiğit başkan?:)

Not; şu kelime onaylamayı kaldırsan be abi?

Sıradanbirblog dedi ki...

Elinize sağlık, bence iki yazı da çok güzel. Yıllar MU nasıl değiştirdi. kadro tamamen gençleşti, oturmaya çalışıyor. Özellikle orta sahada bayrağı kim alıcak merak ediyorum.
3 sezon öncenin transferleri, Nani, Anderson daha yeni rol çalmaya başladılar. Umarım stikrar sağlarlar.