9 Şubat 2010 Salı

Maç Günlüğüm # 31


- Her maç olduğu gibi Fenerbahçe-Diyarbakıspor maçına da gittim. Saat 13:30 İzmit'ten hareket ile İstanbul'a yola çıktık. - Kocaeli Gfb üyesi 5 arkadaşım daha var -

- Bu maça giderken bir değişiklik yapalım dedik ve Kadıköy'e giderken Samandıra Can Bartu tesislerine de uğrayalım dedik. Uzun aramalarımızdan sonra tesisleri bulduk. Görevli'ye içeri girmek istiyoruz dediğimizde red cevabı aldık. Görevli öyle bir red cevabı verdi ki yalvarmaya bile gerek duymadık :) Tamam o zaman hafta içi geliriz dedik. Ama o da ne ! Görevli demez mi bu tesislere hiçbir zaman girilmiyor. Daum yasakladı. Ancak torpil falan bulursanız girebilirsiniz. Gerçekten Barcelona-Real Madrid ve hatta Galatasaray ve Beşiktaş antremanlarını sürekli insanlar izliyorken biz tesislere giremiyorduk. Bununla ilgili daha sonra bir yazı yazacağım. Samandıra'ya kadar gelmişken -ilk defa- hemen dönmek olmazdı. Ve bizde etrafta ilk gördüğümüz inşaat halinde ki bir binaya çıkarak 5-10 dk tesisleri kuş bakışı izledik. Futbolcuların arabaları, takım otobüsü ve antreman sahalarımızı gözlemledik. Zeminler orda da berbat ! Birkaç da fotoğraf çekildikten sonra Kadıköy'e doğru yolculuğumuza devam ettik.

- Saat 16:30 gibi Kadıköy'de olduk. Ve yemek yedikten ve biraz etrafta dolaştıktan sonra saat 19:00 stattaki yerimizi aldık.

- İlk önce fotoğrafta ki pankartı C bloğa astık. Bu arada pankartımız ; Ntvspor.net, sporx.com, internetspor.com gibi internet sitelerinde ve Fotomaç, Fanatik ve Fotospor gibi gazetlerde yer buldu. Bu bizi sevindirdi.

- Maraton Üst A blokta yerimizi alarak maç saatini beklemeye başladık. Tribünler Bursaspor maçı kadar olmasa da yine de iyiydi. Bu arada Maraton Üst, Fenerium Üst ve Maraton Alt'ın tamamen kombine olduğunu düşünürsek her maç en az 25 bin kişinin kafadan tribünlerde yer alması gerekiyor. Burada Fenerbahçe taraftarının bilet fiyatlarını eleştirmeden önce kendisini de sorgulaması gerekiyor. Hoş Anadolu'dan Migros tribüne gelme masrafı en azından bir 100 Tl'yi gözden çıkarmaktan geçiyor. Bu bilet fiyatları ile dolması çok zor.

- Mücadele 1-1 sona erdi. Goller Ayman ve Santos.

- Tribünlerimiz ise zaman zaman oldukça iyiydi ama yine de Kadıköy'de gol gelmeyen her dk tribünlerini performansı biraz daha düşüyor. Yine de Türk Telekom tribünü ile karşılıklı yaptığımız Bitmez tükenmez aşkımız ve Fenerbahçe sen çok yaşa-yeni versiyon- tezahuratlarını oldukça iyi söyledik. Yine de daha iyi günlerini gördük o tribünlerin.

- Her koltukta 1 kişi durmaldır. Stada alkolle, hadi alkol olur da aşırı alkolle gelmemek lazım. Ürünsüz gelmemek lazım. Ve en azından taraftar tribünündeysen bağırman lazım !

- Kadıköy'de daha 8 maç var ve zemin'in hali bizleri korkutuyor. Bu şartlarda Kadıköy'de çok çile çekebiliriz.

- Ayrıca hakemlerde Kadıköy'de neden kırmızı giyerler ki :) Göz göre göre küfür istiyorlar. Koray Gençerler kötüydün be gerçekten kötüydün...

- Tribünlerde ne kadar çok bayan var yaaa. Türkiye'de bir zamanlar Dişi Kartallar vardı, Galatasaraylı bayanlar vardı, Bursaspor'un Yeşil inciler var, Eskişehir'de de var ama en çok Kadıköydedir.

- Bu arada fotoğrafta ki pankartın ne gibi zararı var da 2.yarı yasak diye apar topar toplatılıyor ! Anlam veremiyorum böyle kararlara. Ne gibi bir zararı var o pankartın. Anlamıyoruz.

- Maç bittikten sonra saat 22:30 gibi İzmit'te evdeydim.

- Bundan sonra ki maç günlüğüm 15 gün sonra. 22 Şubat 2010 Pazartesi Bursaspor maçı sonrasında. - hoş arada 21 Şubat'ta gideceğim Kasımpaşaspor- Gaziantepspor maçını yazabilirim-

- Herkese hayatta başarılar

- Vamos mi Kanarya Vamos Campeon :)

2 yorum:

PIERREMANU dedi ki...

Bence hoş olmamış o pankart.

ygtylmz dedi ki...

@ PIERREMANU

Neden olduğunu sorabilir miyim ?