5 Şubat 2010 Cuma

Maç Günlüğüm # 30


- Fenerbahçe-Bursaspor maçı için her zaman olduğu gibi yollara düştük. Benimle birlikte 14 Kocaeli Gfb üyesi arkadaşımla beraber Saat 16:00 otobüsü ile İstanbul'a hareket ediyorduk. Saat 17:00 Harem'de, saat 17:30 stadın yanındaydık.

- Etrafa baktığımızda sezonun en kalabalık maçlarından biri olacağı yine belliydi. Fenerbahçeli ve Bursasporlu taraftarlar stadın etrafında geziyordu.

- Bu arada hemen söyleyim maçtan önce stadın etrafında meşale yakıp Bursaspor diye bağıran taraftarların maçtan sonra Salı pazarı'nda bulunan Fenerbahçeli ailelere saldırması hiç hoş bir olay değil !!! O olayları yapanları kınıyoruz !

- Bir süre Nazlı'nın yerinde takıldıktan sonra saat 19:15 gibi stada girdim. Etraftaki kalabalık zaten bunu belli etmişti. Tribünler doluydu. Özellikle sezon başından beri bomboş görmeye alıştığımız Migros'un bile dolması iyiydi. Ayrıca umarım yönetimimiz bu dolu tribünleri görmüştür ve bilet fiyatlarını tekrardan göz geçirmeliyiz kanısına varmıştır.

- Zemin her zaman ki gibi kötüydü, Denizlispor maçı gibi olmasa da bir yağmur yağsa aynısının olacağı belliydi. Allahtan yağmadı diyelim.

- Maraton üst tribüne pankartımızı da astıktan sonra tribünde ki yerimizi almıştık. -Fotoğraftaki pankart-

- Maraton Üst A-B blok yani taraftar blokları maça geç girmeye devam ediyordu. Bunun önüne geçmeliyiz. İlk bağırdığımız an saat 19:58'di. - haydi şimdi bütün eller havaya...-

- Ürünsüz ve başka takım polarlı kişiler daimi üyeler oldu! Yakışmıyor !

- Maça alkollü gelelim tamam neyse de aşırı alkollü gelmeyelim kardeşim...

- Takım süper olunca tribünler de doğal olarak süper oluyor. Özellikle 2.yarı tribünlerimiz harikaydı. Karşılıklı tezahuratlar, eğlenceli tezahuratlar derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorduk. Ve böyle bir ortamda tabikide 3-0 kazanacağız.

- Maç biterken herkesi yüzü gülüyor, herkes mutlu şekilde evine dönüyordu.

- 23:00 otobüsü ile bizlerde İzmit'e doğru hareket ettik ve saat 00:15'te evdeydim.

- Pazar günü Diyabakırspor maçında görüşmek üzere.

- Herkese hayatta başarılar.

- Son olarak diyorum ki ; Şampiyonluk bizim kupa bizim.

Hiç yorum yok: