23 Aralık 2009 Çarşamba

Fenerbahçe 3 Altay 0

Fenerbahçemiz Ziraat Türkiye Kupası gruplarında ilk maçında Altay ile karşılaştı. Mücadeleyi Fenerbahçemiz Özer'in 2 golü ve Mehmet Topuz'un attığı golle 3-0 kazandı. Fenerbahçemiz sahaya Volkan Babacan, Bekir, Lugano, Bilica, Santos, Özer, Uğur, Cristian, Deniz, Mehmet, Semih ilk 11'i ile çıktı. Mücadelenin başından sonuna kadar Fenerbahçe iyi oynadı. Zaman zaman harika paslaştı. Koştu, mücadelet etti ve maçı istedi. Özer'in attığı ilk gol, Mehmet Topuz'un attığı gol ve Özer'in son golü oluşum itibari ile gayet güzel gollerdi. Takımımızdaki oyunculara bakarsak ; Volkan Babacan top gelmedi, Bekir'in yine katedeceği çok yol var, Lugano ve Bilica her zamanki gibi iyiydiler, Santos yine defanstan çıkmadı ve görevini yaptı, Deniz ne kadar iyi olursa olsun beğenmem! , Cristian takımın her zaman olduğu gibi iyi oyuncularındandı, Mehmet Topuz iyi oynadı attığı gole çok sevindim, Uğur Fenerbahçe'de ki tarihi boyunca 4 maç oynadı - Sevilla 2, Cska ve Sivasspor- ve o sayede hala Fenerbahçe forması giyiyor. Yoksa o formadan uzak kalırdı. Semih her zaman olduğu gibi yine vasattı. Özer tartışmasız maçın yıldızıydı. Alex'in yerine oynadı ve 2 gol atarak klasını gösterdi. Bunun yanında çıplak gözle izleyenler daha iyi görüyor. topa gitmesi, sürekli kanatları değiştirmesi ve harika pasları ile beraber her geçen gün daha iyi olacak. Sonradan giren Ali, Abdülkadir ve Deivid ise zamanı gelince iyi olacaklardır. Sonuç olarak kupada da kazandık ve 2009 yılını tüm kulvarlarda lider olarak tamamladı. Büyük başarı. Devre arası bir santrafor alırız olayı kapatırız. 2009'un son maçına gelen yaklaşık 7-8 bin Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Gelmeyenler gerçekten ayıp etti. Ayrıca 300 kadar Altay taraftarını da kutluyorum. Şimdi ilk maç 10 Ocak Türkiye Kupası maçı ve deplasmanda Eskişehirspor ile. Bu arada bugün Fenerbahçe Acıbadem deplasmanda Galatasaray'ı 3-0 yendi ve çeyrek final 2.maçı öncesi büyük avantaj elde etti. Basketbolcularımız ise deplasmanda Türk Telekom!u 70-68 yendi. Bu sene bütün branşlarda şampiyon Fener...

5 yorum:

sannti dedi ki...

"Ali, Abdülkadir ve Deivid zamanı gelince iyi olacaklardır" cümlesindeki optimistliği sevdim ben. Ali ve Deivid belki iyi olurlar ama büyük ihtimal başka diyarlarda. Abdülkadir de bu kafayla hiçbir zaman Emre'nin yarısı bile olamaz.

Adsız dedi ki...

deniz'i sevmezsin, uğur'a önyargılısın...yazıksın...

ygtylmz dedi ki...

@ sannti

Eğer şans bulurlursa 3üde iyi olurlar bence :) Ama şans bulmaları zor.

@ adsız

Deniz'inde Uğurun'da hiçbir artısı yok. Uğur hele şans buluyor ama hiç kullanamıyor. Deniz zaten anadolu takımlarının oyuncusu olur.

Nerazzurri dedi ki...

Deniz'e iyi diyenler şunu bi açıklasın ya neye göre iyi ? Kıstas nedir ?

sukullaci dedi ki...

eğer barcelona gibi 3 lü orta sahan 1-2 şeklindeyse o 1 deniz işte. defansif yönü iyi, önünde çok iyi 2 oyun kurucu var yani top taşımasına oyun kurmasına gerek yok. işte tam öyle pozisyonun adamı deniz. o yüzden şu anki dizilişte yeri yok. çünkü cristian bile top alıyp iyi pas atıyo atak başlatıyo.