29 Aralık 2009 Salı

2016 & Urfa İlişkisi







Hadi herşeyi geçtik. Şükrü Saraçoğlu yok, Trabzon yok, Diyarbakır yok ama fotoğraflarda stadı gözüken Şanlıurfa neden yok. Mükemmel bir stat, Çevre harika, otopark sorunu diye birşey yok. Ulaşım desen karayolu ile mümkün , havayolu ile mümkün eee o zaman neden Urfa 2016'yı alırsak maçları oynayacağımız stadyumlar arasında yok ? Gerçekten şaşırtıcı bir karar. Ayrıca Mehmet Demirkol'un bugün yazdığı harika yazı için TIKLAYIN.

5 yorum:

maRco dedi ki...

bırak stada bakmayı urfa gibi bi yerde yada diyarbakır misal verelim rus takımı oynasa yada kuzeylilerden isveç fin yada norveç oynasa zaten onlarda güneş gördümü soyunup güneşlenen insanlar bunların bayan taraftarları zaten ağız sulanırıcı tipte oldukları aşikar ve ordaki halkında nası bakacağı neler yapacağı tecavüzsel durumlarda göz önüne alırsan sencede buralar iyi yerlermi. Komple düşünelim sadece stadsal olarak bakmayalım şehirsel ve yöresel olarak bakalım.

ygtylmz dedi ki...

@ marCo

sen nasıl bir insansın. zaman zaman küfür ediyorsun şimdi de gayet mantıklı yorum yapıyorsun . Bir rahatsızlığın mı var ?

maRco dedi ki...

paranın bile 2 yüzü var bi tarafı ayrı diğer tarafı apayrı. rahatsızlığım yok neden sordunki yiğitcim :)

ygtylmz dedi ki...

@ maRco

Umarım bundan sonra tüm yorumların bu şekil olur !

Beercholic dedi ki...

gayet mantıklı bir yorum mu? eh, söylediğin şeyler yanlış değil ancak eksik.. o magandalardan istanbul'da da fazlasıyla var, yurdun her bir yanında da.. bir 2.si madem güvenmiyorsun urfa'ya, diyarbakır'a, aday olmayacaksın! aday olacaksan da onları dışarıda bırakamazsın, orası da türkiye!