21 Aralık 2015 Pazartesi

Uefa Avrupa Ligi Kuraları


Avrupa Ligi kuraları çekildi. Fenerbahçe Beşiktaş'ın grubundan izlediğimiz Lokomotiv Moskova ile eşleşti. Kağıt üstünde güzel kura. Ancak maçın oynanacağı Şubat ayında durumlar ne olur bilinmez. Her iki takım için de hiçbir şey diyemeyiz. Bugünden söyleyeceğimiz tek şey Fenerbahçe'nin favori olduğudur. İlk maç 16 Şubat 2015 tarihinde saat 19:00'da Kadıköy'de. Fenerbahçe bu 2 maç ile lig arası fikstürü kritik. Haftasonu Kasımpaşa ile Kadıköy'de oynadıktan sonra Salı günü Lokomotiv Moskova maçı var. Ardından Bursaspor deplasmanı sonrası bu kez Rusya'ya gidiyoruz. Perşembe günü Lokomotiv Moskova ile oynadıktan sonra haftasonu Kadıköy'de Beşiktaş'ı ağırlıyoruz. Fenerbahçe açısından zor 5 maç olacak. Hem lig hem avrupa'da kaderimizi belirleyebilir.

Uefa Avrupa Ligi geçtiğimiz seneler olmadığı kadar zor. Özellikle Fiorentina-Tottenham, Dortmund-Porto, Villarreal-Napoli, Shaktar-Schalke eşleşmeleri kağıt üstünde çok güzel duruyor.

Klasik olarak tahminlerimi de yapayım. Valencia, Fiorentina, Dortmund, Fenerbahçe, Anderlecht, Manchester United, Liverpool, Krasnodar, Galatasaray, Braga, Schalke, Atletic Bilbao, Sevilla, Leverkusen, Napoli ve Basel tur atlar.

Hiç yorum yok: