24 Aralık 2015 Perşembe

Fenerbahçe 4 Antalyaspor 2


Fenerbahçe'nin kupa maçı için İzmit'ten yola çıkarken böylesi bir geceyi hayal etmiyorduk. Giderken kupa maçı, az taraftar gelir, yedek oyuncular oynar, zevkli maç olmaz falan diye gittik ama çok farklı şekilde gelişti ve unutulmaz oldu.

Maç öncesi parkta arkadaşlarla takılırken gelen kadro haberi ile mutlu olduk. Nani, Van Persie, Caner gibi isimlerin ilk 11'de olması bizi direkt maça dahil etti. O ana kadar keyif alalım, gerisi önemli değil diye bakarken o andan sonra ''Acaba nasıl oynayacaklar'' falan demeye başladık.

Maç hafta içi 18:45'de oynandığından taraftarlar ilgi göstermedi. Rahat şekilde tribüne girdik, klasik yerimizi aldık. 

Tribünler oldukça boştu, GFB ve Anadolu GFB'nin olduğu kısımlar doluydu. Zaman zaman iyi tezahuratlar olsa da bu maçın tribün değerlendirmesi olmaz. İnsanlar eğlendi, tadını çıkardı.

Takım iyi isimlerden çıktı, yıldızlar oynadı falan ama istekli olmaları çok önemli. Böylesine bir kupa maçında bile oyuncular pres yapıyor, yardımlaşıyor, iyi paslaşıyor, maçı bırakmıyordu. 

Nani'nin mükemmel golüyle perde açıldı, önümüzdeki kalede olduğundan net şekilde gördük, direkten sekerek giren topların zaten ayrı bir güzelliği var. Bu gole süper derken bu kez Kadıköy'de gördüğümüz en iyi gollerden birine şahit olduk. Şener acayip bir gol attı. İlk yarı böyle bitti, 2.yarı Van Persie 2 gol atınca keyfimiz daha da yerine geldi. Van Persie diye bağırmak bile bizi mutlu ediyor. Kalan dakikalar 2 gol yesek de maçı güle oynaya 4-2 kazandık.

Van Persie gülsün, dünya gülsün.

Şener'in golünü video çekme şansı yakaladım, kişisel tarihimin en güzel anlarından biriydi. Öylesine bir anda, korner pozisyonunda video çekmeye karar verdim ve o an gol geldi. Acayip şekilde şans. Buradan izleyebilirsiniz. Güzel anı oldu benim için. Twitter'da da iyi yürüdü tweet. Alican Koçak'a selam olsun.

Ertuğrul güzel maç çıkardı, tribünler hakkını verdi ama nazar değdi. İnşallah kısa sürede tekrardan forma giyme şansı yakalar.

Vitor Pereira tezahuratı yapmak güzel. Hocamı çok seviyorum.

Noel tatili yapan Nani Noel'den bir gün önce çıkıp golünü attı, oldukça istekli oynadı.

Fernandao 12 gol, Nani ve Van Persie'nin 8'er golü var. 

Okul Açık be kardeşim.

23.12.2015, gayet puan açısından bize bir şey kaybetmeyecek, hafta içi 18:45'de oynanan maç, atılan goller, yıldızlar, skor, çektiğim video ile beraber unutulmaz oldu. 15:00'de izmitten başlayan gün, 23:30'da sona erdi.

Pazartesi günü Sivasspor maçıyla desteğe devam.

Fenerbahçe'yi yalnız bırakmayalım.

Hiç yorum yok: