15 Aralık 2015 Salı

Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri

BOĞAZİÇİLİLER YILIN SPORCULARINI BELİRLİYOR
Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu’nun bu yıl beşincisini düzenlediği Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.
Boğaziçili öğrenciler 7 Aralık – 25 Aralık tarihleri arasında oylamaya katılarak Spor Ödülleri 2015 için yılın “en”lerine karar verecek. En İyi Takım, En İyi Basketbol Oyuncusu, En İyi Voleybol Oyuncusu, En İyi Çıkış Yapan Takım, En İyi Bireysel Sporcu, En İyi Çıkış Yapan Sporcu, En İyi Antrenör, En İyi Spor Yorumcusu, En İyi Yönetici ve En İyi Spor Programı kategorilerinde verilecek olan ödüller oylamanın sonlanmasının ardından 28 Aralık Pazartesi 21:00'da Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’da 2015 yılına damgasını vurmuş sporcular, yöneticileri, antrenörler ve federasyon yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşecek törende sahiplerini bulacak. Törende ayrıca Sportsmanship Brotherhood (Sporcu Kardeşliği) adıyla özel ödüller ve Yaşam Boyu Başarı Ödülü de verilecek.
Organizasyon sahibi Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu, geçmişi 1896 yılındaki “The Athletic Association”a dayanan ve günümüze kadar birçok ilke imza atmış olan Türkiye’nin ilk öğrenci topluluğudur. Sporu sevdirmek ve spor yapılmasına olanak sağlamak amacıyla, Spor Kurulu yıl içerisinde çeşitli organizasyonlar düzenlemektedir. Spora ve sporcuya verilen değeri göstermek, amatör spora katkıda bulunmak ve başarılı sporcuları teşvik etmek için her sene Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri verilmektedir.
 Kategorilerimize göre adaylarımız şu şekildedir:
En iyi basketbol oyuncusu: Cedi Osman, Bobby Dixon(Ali Muhammed), Olcay Çakır, Jan Veselý, Jamon Lucas Gordon
En iyi voleybol oyuncusu: Ulaş Kıyak, Jordan Quinn Larson-Burbach, Eda Erdem Dündar, Kim Yeon Koung, Gözde Kırdar

En iyi bireysel sporcu: Taha Akgül, Şahika Ercümen, Viktoria Zeynep Güneş, Lena Aylin Erdil, Toprak Razgatlıoğlu
En İyi Antrenör: Ufuk Sarıca, Giovanni Caprara, Sedat İncesu, Ferhat Akbaş, Željko Obradović
En İyi Spor Yöneticisi: Turgay Demirel, Esat Delihasan, Özkan Mutlugil, Alper Kasapoğlu, İbrahim Kutluay
En iyi takım: Pınar Karşıyaka Erkek Basketbol Takımı, Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı, Galatasaray Erkek Su Topu Takımı, Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı, Halkbank Erkek Voleybol Takımı
En iyi çıkış yapan takım: Darüşşafaka Doğuş Erkek Basketbol Takımı, Fenerbahçe Genç Atletizm Takımı, İmperial Hastanesi İdmanocağı Kadın Voleybol Takımı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Trabzonspor Medical Park Erkek Basketbol Takımı
En iyi çıkış yapan sporcu: Furkan Korkmaz, Enes Ünal, Hande Baladın, Yasin Öztekin, Ramil Guliyev
En iyi spor programı: 90+, Fit Stop, Maraton, Son Çeyrek, Spor Servisi
En iyi spor yorumcusu: Kaan Kural, Metin Tekin, Burcu Hakyemez Dal, Önder Özen, Mehmet Demirkol
**Tören Salonu: Boğaziçi Üniversitesi Güney Yerleşke Albert Long Hall
**Tören Tarihi: 28 Aralık 2015
**Kokteyl Başlangıç Saati: 20.00
**Ödül Töreni Başlagıç Saati: 21.00

Hiç yorum yok: