30 Kasım 2010 Salı

Maç Günlüğüm # 51


- Şampiyonluk için Saldır Fenerbahçe ...

- İstanbul B.Ş.B.Spor-Fenerbahçe maçı için yollara düşüyorduk. Saat 15:00 İzmit'ten bir otobüs Fenerbahçeli - 30 kişi - hareket ediyorduk. Yolculuk tezahuratlar, makaralar ile devam ediyordu. Bu sefer bir de davul vardı otobüste. Gidene kadar davul çaldım. Elim şişti :) Kendimden geçtim çalarken.

- Bazen maçlara giderken şansımıza trafik olmuyor bazen ise inanılmaz trafik oluyor. Saat 15:00'da yola çıktık, saat 18:30'da stadın orada olduk. 

- Biletlerimizi aldık ve direk stada girdik. Olimpiyat stadı diyoruz, uzak diyoruz, çile diyoruz ancak maça ilgi yine oldukça iyiydi. Tabi daha çok dolsa daha iyi olur ancak Olimpiyat stadı'nda oynanan maçlara neden gelmiyorsunuz diye kimseyi yadırgamam. Sadece bizim İzmit'ten geldiğimizi söylerim.

- Pankartımızı astık ve tribünde yerimizi aldık ve maç saatini beklemeye başladık. 

- Maçı iyi bir oyun ile 0-1 kazandık. Hiç kazanamadığımız bir deplasmanda ilk defa kazanmak ve 3 puan almak güzeldi. Şampiyonluk şarkıları söylemeye başlarız 2.yarı ile birlikte.

- Tribün performansına bakarsak ; Oldukça kalabalık bir şekilde oldukça iyi tezahuratlar yaptık. Özellikle karşılıklı besteler ses getirdi. Zaten oynanan oyun tribünü yönetiyor. Oyun biraz iyi olursa tribün de iyi oluyor. Genel olarak pek yazılacak birşey yok. İyiydik.

- Tribünde ben tezahurat ederken rahat yerde olmak istiyorum. 1 koltukta 3 kişi durunca bağırasım gelmiyor bazen. Rahat rahat herkes 1 koltukta durursa ve o şekilde tezahurat yaparsa çok daha olumlu etkisi olacağını düşünüyorum. Özellikle Kadıköy'de buna dikkat etmeliyiz.

- Bazen tribün gruplarını anlamıyorum. Tribünler bir olsun diye mesajlar veriliyor ancak tezahurat yapan insanlar gidiyor en köşelere çıkıyor. Gelin yanımızda durun. Çok mu zor şey ?

- Ürünsüz, ürünlü mevzusuna bu maç girmeyeceğim. İnanılmaz bir stat, zaman zaman inanılmaz bir yağmur. Herkes en kalın montunu, en kalın kazağını giyip gelmeli Olimpiyat stadına. Sadece lafım başka takım ürünleri ile gelenlere olur.

- Mücadele sonrası oluşan inanılmaz trafik nedeniyle stadın yanından 1 saatte çıkamasak da saat 23:30'da İzmit'te evdeydim.

- Son 5 maçın 4 tanesine gittim ve 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik aldık. 

- Haftasonu Karabükspor maçında tribündeyiz.

- Fenerbahçe için söyleyeceklerimi Serdar Ortaç şu anda ben bunları yazarken söylüyor. '' Ayrılmam, hadi kov beni yüreğinden, hiçbir yere terk etmem, seni zar zor buldum ben, AŞKTAN VAZGEÇMEK YOK ... '' ; http://fizy.com/#s/1ahbx2

- Maç günlükleri devam edecek ...

Hiç yorum yok: