11 Kasım 2010 Perşembe

Fenerbahçe Ülker 81 Montepaschi Siena 68


- Kısa kısa yazalım yine. Kutay'dan bize gelen bir alışkanlık olur belki :)

- Tribünlerde 14875 kişi. Euroleague'in bu sezon ki en yüksek seyirci sayısı. Fenerbahçe Ülker taraftarları. 

- Bütün çeyreklerde rakibinden daha çok sayı atan, maç boyunca daha fazla ribaund alan, daha fazla asist yapan Fenerbahçe Ülker. Mücadele'yi bırakmayan, her topa atlayan.

- İlk çeyreği 19/15, 2.çeyreği 21/19, 3.çeyreği 18/14 ve 4.çeyreği 23-20 üstünlükle geçen ve maçı da 81-68 kazanan Fenerbahçe Ülker.

- Sürekli ön plana çıkan oyuncularımız. İlk çeyrek Ukic, 2.çeyrek Mirsad, 3.çeyrek Ömer Onan ve son çeyrek  Greer. Ve bunların yanında iyi oynayan Lavrinovic, iyi oynayan Oğuz, iyi oynayan Kinsey, iyi oynayan Vidmar, iyi oynayan Tomas. Rotasyon şahaneydi. Her gelen katkı verdi.

- Ukic 11 sayı, Mirsad 13 sayı 10 ribaund, Ömer Onan 9 sayı 3 asist, Greer 9 sayı 5 ribaund, Lavrinovic 7 sayı 3 ribaund, Vidmar 8 sayı 6 ribaund, Oğuz Savaş 9 sayı 6 ribaund, Kinsey 3 sayı 3 ribaund 2 asist, Tomas  11 sayı 6 ribaund. İstatistiklere bakarak en zayıf halka olarak Kaya Peker ve Preldzic'i gösterebilirim. Fazla istatistik yapamamışlar.

- 4'te 4 yaptık ve Euroleague'in tek namağlup takımı durumundayız.

- Aziz Yıldırım'ın ilk çeyrek Mirsad'ın attığı basketten dolayı ayağı fırlaması çok güzeldi. Ben evde nasıl zıpladıysam o da öyle zıpladı. Bazı arkadaşlar basketbolu bilmiyorsunuz diye değerlendirse de Fenerbahçe Ülker'in her sayısına tepki veririm. Hele de Mirsad, Ömer Onan gibi oyuncular atarsa daha çok sevinirim. Aziz Yıldırım'ı takdir ettim.

- Salon iyi hoş dolu falan ama akustik yok. Ses çıkmadı taraftarların. Yayıncı kuruluştan da kaynaklanabilir. Taraftarların heyecanından dolayı tezahurat yapamamasından.

- Haftaya Çarşamba Cholet Basket ile deplasmanda oynuyoruz. Bakalım neler olacak.

Hiç yorum yok: