10 Kasım 2010 Çarşamba

Ankaragücü 4 Fenerbahçe 2


- Bu maçı madde madde yazmazsam hiçbir şey yazamam herhalde.

- Türkiye Kupası çilesi başladı. Çile evet. Bizim için çile. Finale kalırız yine bakmayın bu yenilgiye. Orada kaybederiz.

- Mücadele'ye Serkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Santos, Caner, Gökay, Kazım, Stoch, Cristian ve Semih ilk 11'i başladık. İyi de başladık. Oyunun kontrolü bizdeydi ve fotoğrafta görüldüğü gibi rakibe geçince pres yapıyorduk. Yani maçı istiyorduk. 12.dk Stoch'un şahane ortasına fırsatçı ve nereye koşmasını bilen Semih Şentürk boş kaleye attı ve durum 0-1 oldu. İlk yarı bu skorla sona erdikten sonra 2.yarı tamamen farklı Fenerbahçe vardı.

- 2.yarı Ankaragücü oynadı. Fenerbahçe izledi. 49.dk Ankaragücü Sapara'nın kullandığı kornerde Rajnoch ile golü buldu ve skor 1-1'e geldi. Semih hariç hiç kimsenin bu kornerde hareket etmemesi bizleri çıldırttı. Ankaragücü kontrolü aldı ve böyle de gitti maç. Aykut Kocaman'ın Caner-Gökhan ve Kazım-Dia değişiklikleri de işe yaramadı. 77.dk yine savunma uyudu, yine Bekir uyudu, yine Cristian uyudu ve Sestak ile golü yedik. 85.dk Mehmet Çakır içeriye çevirdi Gökhan Gönül kendi kalesine vurdu ve durum 3-1 oldu. 90.dk Stoch'un ortasına Andre Santos vurdu ve durum 3-2'ye geldi ancak ne olduğunu anlamadan Kaan Ankaragücü golünü attı ve maç 4-2'ye geldi ve öylede sona erdi.

- Stoch iyiydi, Yobo iyiydi. Cristian, Bekir, Caner gerçekten kötüydü. Hep kötüler zaten. Semih iyiydi golünü attı. Santos golünü attı ancak golden sonra anlamsız sevinci bizi çıldırttı. Gökhan Gönül ilk yarı iyi 2.yarı kötüydü. Serkan 4 gol yedi. Gollerde hatası var mı derseniz ? Bence yoktu. Kazım sadece yaptığı artistik çalımlarla göze battı. Kendini futbola verse... vermiyor ki neden bahsediyoruz ... ve son olarak Gökay ; ne kadar iyi oynarsa destekleriz, överiz, beğendiğimizi yazarız, ne kadar kötü oynarsa oynasın eleştirmeyiz. Çünkü bu çocuk daha 18 yaşında. İnşallah forma buldukça daha da iyi olacak. Gökay varken Cristian bir daha oynarsa yazıklar olsun Aykut Kocaman'a da.

- Tribünler boştu ! En ucuz bilet fiyatı 56 Tl olursa böyle boş kalır ! Bakalım Aralık ayında oynanacak lig maçında kaç para yapacak değerli ! Ankaragücü yönetimi !

- Yenilgiye üzüldüğümüz kadar kaptan çıktığı gün kendi kalesine gol atan Gökhan Gönül'e üzüldüm.

- Cumartesi günü Gaziantepspor deplasmanındayız. Bakalım neler olacak.

Hiç yorum yok: