16 Kasım 2010 Salı

Maç Günlüğüm # 47


- Futbol sahalarında, basket salonlarında ... En büyük Fenerbahçe ...

- Fenerbahçe - İstanbul Üniversitesi kadın basketbol maçı için yollara düşüyorduk. Fenerbahçe'mizi sadece futbol için değil bütün branşlar için destekleriz. Hatta çevrede 1.5 saat için gitmeye üşenmiyor musun diyenler oluyor. Hayır üşenmiyorum !

- Saat 13:34 treni ile Kadıköy'e gidiyorduk. Yanımda http://caferaganotlari.blogspot.com/ yazarı Yücel.

- Tren ilginçti. Vagonlar arası geçiş yoktu. Ayrıca gidene kadar ayaktaydık. Sıkıntı. Yaklaşık 2 saat'lik yolculuğun ardından Söğütlüçeşme'de indik. İstikamet Caferağa. Fenerium'da ufak bir tur attık. Ürünler güzel ancak paramız yoktu yanımızda. Alamadık hiçbir şey. 

- Caferağa'nın orada Burger King'de yemek sonrası Yücel ile ps'de 2 maç yaptık. 0-1 ve 3-0 sona erdi. Şampiyon benim.

- Saat 16:50 gibi salona girdik. Daha sonra yanmıza blogger arkadaşlar geldi. http://artemiofranchi.blogspot.com/ 'den Demir, http://tribunselsevda.blogspot.com/ 'dan Alican, http://bballnmore.blogspot.com/ 'dan Savaş ve http://blogdellospor.blogspot.com/ 'dan Uğur da yanımıza katıldı. 

- Tribünlerde yaklaşık 300 kişi vardı. Sol tarafta bağıran bir grup taraftar.

- Mücadele'yi rahat şekilde kasmadan kazandık. 

- Tribünlerden notlar ; tezahurat yapan grup gerçekten rezillikti. Bütün maç gereksiz beste girişimleri, ara ara küfürler, ara ara sessiz durmalar derken maçın içine ettiler. Genç Fenerbahçeliler'in imajını sarsan hareketler. Ayrıca salonda ne olursa olsun küfür edilmemeli !

- Birsel ve Esmeral için daha farklı bakıyordu herkes. Son günlerde hatta bu sezon pek etkili olamayan 2 oyuncuya taraftarlar da farklı bakıyor. Skor kopmasına rağmen Birsel ve Esmaral'in attığı sayılara aşırı seviniyorlar. Birsel ve Esmeral'in bu takım için çok değerli 2 oyuncu olduğunu bilmeleri çok güzel. Tabi bizde değerlerini biliyoruz.

- Taurasi büyük oyuncu. İlk kez canlı izledim. Gerçekten tam bir yıldız. Sahada oynayan oyunculardan 2-3 adım daha önde. 

- Mücadele bittikten sonra Kadıköy'de yer alan balıkçılar çarşısında bir mekana Gaziantepspor-Fenerbahçe maçını izlemek için oturduk. Bu arada yanımıza http://targetstriker.blogspot.com/ 'dan Kutay ve http://wwwextensor.blogspot.com/ 'dan Sinan katıldı. 

- Muhabbet + makara + alkol derken ilk yarıyı da 1-0 önde kapatınca ortam şahane oldu. Ancak 2.yarı gelen 2 gol bizi en azından beni oldukça üzdü. Fazlada birşey yazmak istemiyorum.

- Kadıköy'de o saatte o kadar insan olması ilginç. İzmit'te normal saatte o kadar insan olmuyor be :)

- Mücadele'den sonra birde Kokoreç yedikten sonra artık İzmit'e dönme vaktiydi. Arkadaşlarımızla vedalaştıktan sonra saat 23:00 otobüsü ile İzmit'e döndük.

- Gece 00:30'da evdeydim ve gün sona eriyordu.

- Basketbol maçı güzel, arkadaşlarla muhabbet güzel, Fenerbahçe'nin kaybetmesi kötü ... İnşallah organizasyonlar devam edecek.

- Sanal ortamda tanıştığım insanlarla gerçekte tanışmak lazım.

- Herkese hayatta başarılar.

Hiç yorum yok: