8 Kasım 2010 Pazartesi

Fenerbahçe Amatör Branşları Haftayı 3'te 3 İle Bitirdi


Erkek Basketbol takımımız haftayı Oyak Renault karşısında oynadığı maç ile geçirdi. Hafta içi Barcelona'yı Euroleague maçında mağlup ettikten sonra bu maçı da rahat bir şekilde kazanarak ligde yenilgisiz yoluna devam etti. 95-62 kazandığımız maçta Fenerbahçe'miz de ; Mirsad Türkcan 20 sayı 6 ribaund, Ömer Onan 19 sayı, Kinsey 14 sayı 4 asist 4 ribaund, Lavrinovic 8 ribaund 7 asist ile galibiyette önemli pay sahibi olan oyuncular olarak dikkat çekti. Lavrinovic'in sayı atamaması ilgin. Tribünlere gelirsek takım hafta içi Barcelona'yı yenmiş lige dönüş ve tribünlerde çok az seyirci var. Yakışmıyor. Ataşehir'de yaptırdığımız salon bir an önce bitmeli. Orası boş kalmaz. Hafta içi Siena ile Sinan Erdem'de oynuyoruz. İmkanı olan herkes maça !


Kadın basketbol takımımız da Euroleague yorgunu olarak gitti Samsun deplasmanına. Mücadele'ye hiç öyle havada başlamadı. İlk çeyreği müthiş oyunla 27-13 üstün kapattıktan sonra 2.çeyrek 26-13 geride kaldık. İlk yarıyı 30-39 önde tamamladık. 3.çeyrek 23-15 ve son çeyrek 24-15 öndeydik ve maçı da 87-69 aldık. Takımımızda geçen maçlar olduğu gibi yine oyun içinde dengesizlikler ön plana çıktı. İlk çeyrek Taurasi ve Penny ile mükemmel, 2.çeyrek Taurasi ve Penny ile berbat, 3.çeyrek ve 4.çeyrek ise yine Taurasi ve Penny ile mükemmel bir Fenerbahçe izledik. İnşallah bir an önce takım bu alışkanlıktan vazgeçer ve attığımız sayı yanında yediğimiz az sayılar ile de dikkatleri çekeriz. Takımımızda bugün ; Taurasi 20 sayı 4 ribaund 2 asist, Penny 19 sayı 5 ribaund 5 asist, Matovic 15 sayı, Nevriye Yılmaz 15 sayı 7 ribaund 4 asist ile ön plana çıkan oyuncular oldu. Taurasi ve Penny geldikten sonra Esmeral ve Birsel'de biraz düşüş görüyorum ya da top ellerinde olmadığı için biz neler yaptıklarını çok göremiyoruz. Sonuç olarak deplasmanda bu sezon ilk galibiyetimiz oldu. İnşallah galibiyet serisi hafta içi oynayacağımız Euroleasing - euroleague maçı - maçında devam edecek.


Erkek voleybolcularımız ise bizlere bu sezon ilginç anlar yaşatmaya devam ediyorlar. Halk Bankası karşısında ilk seti 25-21 ve 2.seti 25-23 aldı ve setlerde 2-0 öne geçti. Daha sonra 3.set 27-29 kaybettik. 4.set 21-25 kaybedince mücadele 2-2 oldu ve iş son sete kaldı. Son set Fenerbahçe tekrar oyuna ağırlığını koydu ve seti 15-11 maçı da 3-2 aldı. Maçı izleyemediğim için yorum yapmayacağım. Ancak son seti izledim ve Marshall iy oynadı. Maçı da zaten Marshall'ın vuruşu bitirdi. 

Sonuç olarak haftayı futbol'u da dahil edersek 4'te 4 ile kapattık. Fenerbahçe Spor Kulübü !

Hiç yorum yok: