19 Kasım 2009 Perşembe

Rezilce Hareketler Bunlar

Herşey 16 Ekim 2009 tarihinde başladı. Galatasaray'ın Cibona Zagreb takımıyla yaptığı hazırlık maçında rakibine yumruk atan Cemal Nalga 5 maç ceza aldı. Bu 5 maçı'da hazırlık maçlarında çektiği söylenmişti. Bu konu üzerinden Fenerbahçe itiraz etti ve reddedildi. Ama gerçek ortaya dün çıktı. Cemal Nalga 2 hazırlık maçında Tufan Ersöz'ün 7 numaralı formasıyla mücadele etmiş. Bu gelişme üzerine Galatasaray yönetimi 4 kişinin görevine son verdi. Ama bu yaptıkları yanlarına kalmayacak. Fenerbahçe, Pınar Karşıyaka ve Oyak Renault yüklendikçe yüklenir Federasyona. Kararı bekleyip göreceğiz ama bana göre küme düşürülmesi dışında çıkacak başka bir gelişme yok . Ayrıca düşünüyorumda Kadıköy'de maçtan sonra çıkıp açıklama yapanlar, basketbol maçında yaşananları diğer maçta şöyleydi böyleydi diye geçiştirenler, ben onlardan özür dilemem diyenler şimdi neredeler ? Galatasaray yönetimi gereksiz açıklamalar yaptıkça üstlerine karabulut gibi olay çöküyor. Rezilce hareketler bunlar...

3 yorum:

oumar dedi ki...

GS yönetimi özür diledi ama siz yoktunuz galiba. yada istediğinizi gördüğünüz için

ygtylmz dedi ki...

@ oumar

Özür dilediklerini gördüm ama sadece basit bir özür. Ben Kadıköydeki olaylardan sonra sert sert açıklama yapan yönetici tarzını göremedim.

bonaventure dedi ki...

daha ne yapabilirler mi diyeyim? yoksa yiğit şardanın istifa edebileciğini tahmin edemedin mi?
galatasaraylıyım. ve bu istifa ve görevden almaları galatasaraya da böyle hareket yakışırdı demeyeceğim. zira yapılması gerekende buydu bence. ancak şu da varki türkiye de kaç kurum böyle bir daranışta bulunabilirdi kestirmek zor. ülke insanını değerlendirirken önemli bir gelişme bu.