23 Kasım 2009 Pazartesi

Maç Günlüğüm # 26

- Kocaeli B.Ş.B. Kağıtspor-Fenerbahçe bayan basketbol 1.ligi maçı için tabikide salondaki yerimizi aldık. Yaklaşık 40 Kocaeli Gfb üyesi olarak.

- Tribünde yerimizi alıp pankartlarımızı astıktan sonra hafiften tezahuratlarla maça ısındık.

- Mücadele sağlık ekibinin salonda olmamasından dolayı 20 dk geç başladı. Bu olay ancak bizim buralarda olur. Salonda maç var ama sağlık ekibi yok!

- Sonunda 15:00'da başlaması gereken mücadele saat 15:20 civarı başladı.

- Fenerbahçemiz maçı 80-52 kazandı. İstesek 100'ü rahat bulurduk. Zaten karşımızdaki takım bu sene % 99 ligden düşecek.

- Tribünlere gelirsek ; Kocaeli'de yaşayıp Fenerbahçeyi tutmamız Kocaelispor taraftarları tarafından hoş karşılanmıyor. Bunu net bir şekilde biliyoruz. Dün de normalde bomboş olan tribünler Fenerbahçe geliyor, taraftarı gelecek gidelim olay çıkar mantığıyla tamamen dolmuştu diyebilirim. Tribünde biz gayet eğlenirken, tezahuratları coşkuyla söylerken - tamamen maçı bıraktık, galibiyet alacağımızı biliyorduk- onlar sürekli bize karşı tezahuratta bulunuyordu. Tribünde biz sahada takımımız gereken cevabı verdi. Ayrıca merak ediyorum Kocaeli B.Ş.B Kağıtspor'un bundan sonra evinde oynayacağı ilk maça kaç kişi gidecek. Ayrıca bizim yerimizde başkası olsaydı olay çıkarmak için büyük çaba gösteren Kocaelispor taraftarları ile kavga yapardı. Neyse ki Kocaelispor'un tribün liderleri ile aramız çok iyi.

- Bayraklar, atkılar, formalar, pankartlar şahaneydi.

- Salonda pankart asmaya indikten sonra tribüne çıkarken ayağımı vurdum bariz şişmiş. Akşam buz tedavisi ile kendine geldi. Pankart asmıyorum bundan sonra.

- Şunu söyleyebilirim Fenerbahçe'yi bundan sonra Kocaeli'de desteklememiz zor hatta imkansız. Kocaelispor'un durumu ortada, bayan basketbol takımı kesin küme düşecek ve bizde sadece İstanbul'da takımımızı destekleyebileceğiz.

- Fenerbahce.org yine şovunu yapmış. Bu maçtan fotoğraf yerine daha öncelerde çekilen bir fotoğrafı koymuş. İnsan bizi çeker siteye koyar!

- Bundan sonra ne zaman maç günlüğü yazarım bilmiyorum.

- Herkese hayatta başarılar.

Hiç yorum yok: