19 Kasım 2009 Perşembe

Sahtekar Bunlar / Fotoğraf

İnanılmaz güzel bir fotoğraf. Kaynağını bilmiyorum. Facebook'ta gördüm.

10 yorum:

Erhan Okur dedi ki...

kaynak ben işte yiğit :P:P
nie saklıosun ki ::D:F

Adsız dedi ki...

kendini cokmu komik saniyorsun!?!?

Hileyi siz iyi bilirsiniz. Bence Galatasaray bu olayla yine büyüklügünü gösterdi. Bizde böyle adamlari kovarlar sizde ise ya Onur üyesi olur yada Baskan. Farki sen anla kocum ;)

Sen simdi Adsiz diye lafda atarsin bana ama, kusuruma bakma normalde yorum yazmam onun icin hesabim yok ama bu kadar sapsalca birseye cevab vermeden olmazdi...

ygtylmz dedi ki...

Mesele daha önce ne yaptık veya ne yaptınız değil. Ben sadece gündem hakkında bir fotoğraf paylaşma gereği duydum. Ayrıca adsız olabilirsin ama mantıklı yorum yapınca bu yorumlar yayınlanır.

fatih savuk dedi ki...

takımları sahtekar,kendileri adsız işte polemiğe girmeye gerenk yok...

Erdem Karakuş dedi ki...

Sahtekar bence de bunlar, hepsi kurşuna dizilmeli. Her yerde de sahtekar ismi yüzlerine vurulmalı. Cimbombom veya aslanlar yerine sahtekarlar denmeli bundan sonra. Deplasmanda sahtekarlar diye karşılanmalı.

Ah be kardeşim ah, bazıları ne kadar çok isterdi Galatasaray'ın tamamen kapanmasını. Sesimi duy federasyon, spordan tamamen men et Galatasaray'ı da rahatlayalım hepimiz.

Bu arada bu karikatürü yapan başta olmak üzere bunu yazan, yorumlayan herkese de sormak istiyorum. Hayatınızda hiç günah işlememiş, yalan söylememiş pırlanta insanlarsınız değil mi hepiniz, hiç sahtekarlık yapmadınız? Eğer birisi diyorsa ki ben günahsızım helal olsun diyorum.

@fatih savuk

Önce Türkçe'yi öğren, "gerenk yok" değil de gerek yok yazmayı öğren, ondan sonra Adsız vatandaşlar hakkında yorum yap güzel kardeşim oldu mu. Sen adınla bile yazmayı beceremiyorsun çünkü.

ygtylmz dedi ki...

@ Erdem Karakuş

Mesele bizim sahtekar olduğumuz değil. Gündeme bakıyoruz ve bu olayı görüyoruz. Ayrıca bence Galatasaray böyle birşey yapmaz yapamaz :) yapmasında zaten . Ezeli rekabetin tadı kalsın. Hatta bununla ilgili Arda domuz gribi olunca gebersin diyenler oldu. Ben ise tam tersi Ardaya hiçbirşey olmasın. Arda gelip Kadıköyde çirkeflikler yapacak, küfür edecek sonra bizde ardaya edeceğiz. Bu böyle devam edecek :) Arda'ya geçmiş olsun. Yani eğlence amaçlı bir konu. bu kadarda ciddiye almaya gerek yok.

Erdem Karakuş dedi ki...

@yiğit yılmaz

Her türlü Fenerbahçe-Galatasaray çekişmesinde, atışmasında ben eğlence görmüyorum. Gördüğüm tek şey birbirinden ölesiye nefret eden insanlar. 3 hafta önce Kadıköy'de, 1 hafta önce Abdi İpekçi'de gördüm ben bunu.

Bir insan nasıl bu kadar büyük bir nefret duyabilir kendisine en ufak zarar vermemiş bir yapıya? Sen şimdi bundan mı eğleniyorsun?

ygtylmz dedi ki...

@ Erdem Karakuş

Galatasaraydan nefret ediyorum ama bu nefretin boyutu sınırları aşmaz. En azından benim nefretim aşmaz.

fatih savuk dedi ki...

@ Erdem Karakuş

Cem Yılmazı tanısan 'gerenk yok' lafının onun bir reklam filminde kullandığı bir replik olduğunu bilirdin.Seninle polemiğe girmeye de 'gerenk yok'...!

Batistuta dedi ki...

Çizgi sanırım Latif Demirci'ye ait.