27 Ekim 2022 Perşembe

Fenerbahçe 3 Rennes 3


Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında ilerlemesini, üst turlara çıkmasını ligde alınacak şampiyonluğa tercih eden biriyim. Fenerbahçe'nin sadece ligde başarılı olması beni gerçekten tam anlamıyla mutlu etmez. Ben her alanda başarı istiyorum. Rennes maçına da bu yüzden çok büyük anlamlar yükledim. Kazanırsak grup lideri olarak üst tura çıkacak ve Mart 2023'te son 16 maçına çıkacaktık. Mücadele kabus gibi başladı, 30.dakika 0-3 geriye düştük. 42.dakika Valencia ile ümitlendik. 1-3'lük skora rağmen taraftarlar destek verdi, oyuncular her zaman olduğu gibi bırakmadı ve 82.dakika Zajc ve 88.dakika Emre Mor'un golleriyle skoru 3-3'e getirdik ve lider çıktığımız maçı lider şekilde tamamladık.

Jorge Jesus önderliğinde Fenerbahçe'nin oynadığı oyundan razıyız. Her maç elinden geleni yapan bir Fenerbahçe futbol takımı var ve bizlere 21 maçtır unutulmaz anlar yaşatıyorlar. Şimdi son hafta maçında Kiev deplasmanından alınacak sonuca göre gruptaki kaderimiz belli olacak. 

Fenerbahçe Rennes maçını 3-3 bitirerek bir kez daha herkese nasıl bir takım olduğunu gösterdi. 2022-2023 sezonu Fenerbahçe'si tarih boyunca unutamayacağımız bir sezon olarak arşivlerde yerini alacak. Bu anlara şahitlik etmek ise herhalde bizim şansımız. Rennes maçındaki bir pankartta yazdığı gibi Fenerbahçe'yi her zaman ''Umudumuz'' olarak anmaya devam edeceğiz

Hiç yorum yok: