19 Ağustos 2015 Çarşamba

2015/2016 Transferleri # 10 - Volkan Şen


Fenerbahçe'nin şimdilik son transferi Volkan Şen. İnişli çıkışlı kariyer yaşayan futbolcu kimdir sorusuna rahatlıkla cevap verilebilecek bir isim. O da Ozan Tufan gibi futbola Bursa'da, Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği'nin okulunda başlamış, daha sonra Bursaspor, Merinos, Arabayatağı derken Fazlı hocam dediği isim tekrardan Bursaspor'a almış ve son olarak Bursa Merinosspor'da 1.5 sezon oynamış. O esnada ümit milli takım forması giymeye başlayıp 2008 sezonu başında Bursaspor ile antrenmanlara çıktı ancak tam anlamıyla Bülent Korkmaz tarafından beğenilmemesi sonrası son gün ''kendine takım bul'' denilmesi sonucu Bursaspor macerası sallantıya girdi. Bursaspor 2.başkanının araya girmesi ve Bursaspor paf takımında kalması, daha sonra Bülent Korkmaz'ın gitmesi ve Samet Aybaba'nın gelmesi ile 2007/2008 sezonu Ankaragücü maçı ile beraber ilk kez ilk 11 sahaya çıkışı ve ardından yükselişi. Bursaspor'da şampiyonluğa uzanan bir kariyer, ardından Trabzonspor günleri ancak kötü oynadığı için taraftarlardan gelen küfürler ve yaşadıkları sonrası ağlayarak sahayı terketmesi ve ayrılması. O sezonun devre arasında tekrardan Bursaspor'a gelmesi ve ayağa kalkması. Ozan Tufan gibi 2014/2015 sezonunda müthiş futbol, 12 gol, 8 asistlik istatistiksel katkı ve istatistiklere yansımayan bir çok maçta yapılan olumlu hareketler ve Fenerbahçe gibi büyük bir takıma transfer.

28 yaşında futbol için çok da yaşlı olmayan bir durumda üst düzey bir sezonun ardından Fenerbahçe'ye geldi. Volkan'a Fenerbahçe taraftarları pek sıcak bakmasa da geçen sezon oynadığı gibi oynarsa Fenerbahçe taraftarlarının sevgisini ve saygısını kısa sürede kazanır. 

Sonuç olarak Ozan gibi Volkan da yetenekleri malum olan bir futbolcu, kadroya girmesi için çok çalışması gerektiğini bilerek geldiğini düşünüyorum. Şans yanında olsun.

Hiç yorum yok: