8 Ağustos 2012 Çarşamba

Saldır Fener / Vaslui Maçı Öncesi



Fenerbahçe Ağustos ayında, henüz 2.resmi maçında belki de sezon sonunda ‘’ En kritik maç ‘’ diye adlandırılacak bir maça çıkıyor. Saat 21:00’de Vaslui deplasmanında tur arayacağız.

İlk maç alınan 1-1’lik skor ve oynanan oyun sonrası Fenerbahçe taraftarlarının bir kısmı ümitsiz olsa da - bu bence çok da yadırganacak bir durum değil – turu geçeceğimize inanan taraftarların sayısı da azımsanmayacak derecede fazla.

Sahaya çıkacak kadro, oluşacak düzen, hava şartları, zemin, stat atmosferi … gibi etkenlerin önemsiz olduğu bir karşılaşma.

Sahaya çıkacak kadro – kim olursa olsun – o formanın hakkını verecek, 90 dk – gerekirse uzatmalar – mücadelesini edecek, çubuklu formayı terletecek ve Romanya’dan Türkiye’ye turla dönecek.

Sezon başında Kuyt, Egemen, Hasan Ali ve Mehmet Topal’ı alan, geçen hafta Krasic ve Yobo’yu alan Fenerbahçe’nin Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde oynamaması camia açısından yıkıcı olur.

Futbolcular taraftar için, çubuklu forma için, kendileri için, Aykut Kocaman için, Aziz Yıldırım ve yönetim için Vaslui’yi elemek zorundalar.

Akşam şans bizimle olsun, takım iyi gününde olsun ve mutlu bir şekilde geceyi bitirelim.

2 yıl aradan sonra Saldır Fener.

Hiç yorum yok: