7 Ağustos 2012 Salı

Fenerbahçe 1 Vaslui 1 / İlk Maçın Günahı Olur


Vaslui maçı ile sezon başladık. Alınan skor ve oynanan oyun bakımından kimseyi memnun etmedi. Fenerbahçe futbol olarak geçen sezondan bir hayli gerideydi.

Takımın ortasaha’ya ihtiyacı olduğu gerçeğini herkes görüyor, Aykut Kocaman bugün ‘’ takımın ortasaha’ya ihtiyacı yok. ‘’ demiş. Eğer doğruysa Fenerbahçe için 2012/2013 sezonu yıkım olur.

Vaslui gibi pek etkili olmayan takımı iyi takımmış gibi gösterdik. Futbolcular için kullanılan ‘’ Milli yaptık. ‘’  deyimini Vaslui için kullanabiliriz. Vaslui’yi iyi takımmış gibi gösterdik.

Zaman zaman baskı yaptığımızda Vaslui’nin nasıl çaresiz bir takım olduğunu, nasıl ileri bile çıkamadığını, topları rastgele uzaklaştırdığını, oyuncuların panik yaptığını net şekilde gördük.

Kuyt, Alex ve Egemen takımın en dikkat çeken oyuncularıydı.

Semih’i düğünümde oynatmam > Kezman’ı düğünümde oynatmam.


Egemen ya da Serdar topu aldığında Cristian da kendini saklayınca topları kullanamadık, bunu maçı izleyen herkes gördü, Mehmet Topal ‘ın da pek top kullanmak gibi bir isteği – ya da hoca isteği – olmayınca oyun kurmakta çok zorlandık. Alex hazırlık maçlarında olduğu gibi defalarca geriye gelerek top almaya çalıştı.
Hasan Ali, Kuyt, Mehmet Topal ve Egemen.  4 transferin 4’ü de güzel.  4’ü de elinden geleni yapıyor-yapmaya çalışıyor.

Stoch kötü başladı ancak yine de #halastoch.

1-1 kötü skor ama Fenerbahçe gibi oynarsak orada kazanır bir üst tura çıkarız. Aksini düşünmek bile istemiyorum.

Hiç yorum yok: