16 Ağustos 2012 Perşembe

2012/2013 Sezonu Cezaları


Sezon başlar başlamaz cezalar da başladı. Buraya yazalım da sezon boyunca kim ne sebeple nasıl ceza alıyor değerlendirelim. 

16.08.2012 Kararları

Galatasaray taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 75.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına ... Sahaya atılan meşaleler, 2 kere duran oyun ve küfürler, sezonun devamında cezalar bu şekil devam ediyor mu, etmiyor mu göreceğiz. 


GALATASARAY A.Ş. sporcusu ENGİN BAYTAR'ın, müsabaka hakemlerine ve taraftarlara yönelik sportmenliğe aykırı hareketi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 11 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 20.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına ... Engin net kırmızı yedi, sonra hakemi bir dövmediği kaldı. Daha önceki cezalara göre çok olsa da, normali bu. Sezon devam ettikçe verilecek cezaları görür, Engin'e haksızlık mı yapıldı, kıyak mı geçildi bakarız. 

FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 12.08.2012 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş. Süper Kupa müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına ... Fenerbahçe tribünleri de meşale yaktı. Küfür de olmuştur. 15 bin tl'lik. Normal ceza.
 FENERBAHÇE A.Ş. teknik sorumlusu AYKUT KOCAMAN'ın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına ... Aykut Kocaman Caner'e güvenerek hakeme bir şeyler söylemiş. Karar ne olursa olsun Fenerbahçe teknik direktörü hakem ile diyaloğa girmemeli. 

TRABZONSPOR A.Ş.'nin, 13.08.2012 tarihinde kulüp resmi internet sitesinde yer alan sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle takdiren 50.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına ... bu açıklamaları cidden bilmiyorum ama sert olacakki ceza verilmiş.

TRABZONSPOR A.Ş. başkanı SADRİ ŞENER'in, 13.08.2012 tarihinde kulüp resmi internet sitesinde yer alan sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle takdiren 21 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 15.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına ... bunun da ne dediğini bilmiyorum.

Sezonun ilk resmi maçı sonrası verilen cezalar böyle. Sezon ilerledikçe yazmaya devam ederiz ...

Hiç yorum yok: