8 Nisan 2012 Pazar

Voleybol Federasyonu & Fenerbahçe Universal


Fenerbahçe Universal yani Fenerbahçe'nin bayan voleybol takımı dün Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'a 3-2 yenildi ve elendi. Böylelikle şampiyonluk şansını kaybetti.

Takımın oynadığı oyun, oyuncuların performansları, taraftar desteği, hocanın hatalı tercihleri konuşulabilir ancak asıl konuşulması gereken Türkiye Voleybol Federasyonu'nun yaptıkları.

Türkiye Voleybol Federasyonu üyeleri ve başkanı saçma bir kararla play-off'lardan çok ama çok kısa bir süre önce play-off maçlarının tek maç üzerinden oynanmasını kararlaştırdı. Skandal bir karardı. Yarı final, çeyrek final tek maç üzerinden oynanacaktı. Final 3 maç üzerinden oynanacak.

Birileri bana bu saçma, gereksiz, mantıksız kararın nedenini açıklayabilir mi?

Fenerbahçe Universal normal sezon bütün takımları yendi, tek bir yenilgi bile almadı. Peki Fenerbahçe Universal bu başarısının avantajını nerede gördü?

Fenerbahçe Universal herhangi bir avantajını göremeyecekse normal sezozu neden yenilgisiz tamamladı?

Fenerbahçe yönetimi neden bu saçma kararlar alınırken çıkıp tek bir açıklama yapmadı?

Bunun gibi daha bir çok soru sorulabilir. Ancak ortada gerçekten de büyük bir skandal var. Voleybol federasyonu'nun bir şekilde Fenerbahçe Universal'i engellemesi var, Fenerbahçe yönetiminin uyuması var. 

Sonuç olarak Fenerbahçe voleybol tarihinin en iyi takımlarından birisi Fenerbahçe Universal sezonu şampiyon olamadan tamamladı. Şampiyonlar Ligi'nin kazanan Sarı Melekleri'mizin canı sağolsun.

Tarih voleybol federasyonunun ve Erol Ünal Karabıyık isimli şahsın yaptıklarını asla unutmayacak.

Hiç yorum yok: