18 Nisan 2012 Çarşamba

Fenerbahçe 2 Trabzonspor 0 / İyi Futbol mu Dedin?


Ohhhhh beee!

Fenerbahçe Trabzonspor'u aylardır beklediğimiz ama bir türlü göremediğimiz iyi oyun ile beraber rahat bir şekilde, eze eze 2-0 yendi ve play-off müthiş bir başlangıç yaptı.

Play-off öncesi oynanan futbola rağmen, büyük maç oynama alışkanlığından dolayı genel olarak çoğu kişi '' Fenerbahçe play-off'da bir başka oynayacak. '' diyordu. Ve herkes ilk maç sonucunda haklı çıktı. Fenerbahçe bir başka oynadı.

Mücadele'nin 1.dakikasından 93.dakikasına kadar sahada rakipten daha çok koşan, rakibi boğan, maçı rakipten daha çok isteyen bir Fenerbahçe vardı. 

Gökhan, Mehmet, Ziegler, Bekir bu sezonun en iyi oyunlarını oynadılar. Emre ve Cristian ikilisi çok ama çok iyiydi. Sow, Yobo, Caner iyiydi. Alex takımın en vasatıydı.

92.dk korner bayrağının orada pres yapan bir Fenerbahçe. Çok özlemişiz be. Rakiplerden daha çok koşarsan, rakiplerin seni yenme şansı tamamen bitiyor. Çünkü o zaman kalite farkı ortaya çıkıyor.

Sow 12 maç 8 gol. Attığı golde vuruşu 1.sınıf golcü vuruşu.

Cristian kariyeri boyunca 11 gol attı, 8 tanesi bu sezon. Üsteli bu sezon attığı gollerin neredeyse tamamı müthiş. Sow'a yaptığı asist de Alexvariydi.

Bekir, Cristian, Ziegler, Dia, Stoch gibi oyuncular hoca ile oynuyorlar. Teknik direktörün motivasyonu, yaptığı konuşmalar hep etkili oluyor diye düşünüyorum. Çünkü hemen kontrolü kaybedebilen oyuncular.

70.dk oley çekmeye başlayan tribünler. Biz çekmedik, takım çektirdi.

90 dk küfür yok, 90 dk sahaya yabancı madde yok. Süper Final atmosferi gergin mi olacak demiştiniz?

Handikap geldi. 3.00 oran. İddaa.

Play-off'a iyi başladık, play-off'u böyle sürdürürsek şampiyon olamazsak da kimse üzülmez. En azından bu takım ile gurur duyar.

Süper Final dedikleri olay bizim için süper başladı. Pazar günü saat 19:00 Arena'dayız. Rakip Galatasaray. Mücadele et, gerisine bakma.




Hiç yorum yok: