6 Haziran 2011 Pazartesi

Fenerbahçe Ülker 81 Galatasaray Cafe Crown 59


Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi final serisi ilk maçında Galatasaray'ı çok ama çok rahat oynadığı maçta 81-59 yendi ve seride 1-0 öne geçti.

Mücadele öncesi favori olan taraf Fenerbahçe'ydi. Ancak böyle bir maçta kimse beklemiyordu. Maçın başladığı ilk andan itibaren rahat rahat oynayarak, rahat rahat kazandık. Hatta fark yaptık. Maç 22 sayı farkla bitti. Fenerbahçe şunu iyi yaptı demek doğru olmaz. Her şeyi iyi yaptık. İyi savunma, iyi hücum ve yeterli mücadele. Fenerbahçe bu sezon çok güçsüz takımlara karşı bile bu şekil rahat ve net galibiyet alamadı.

Takımımızda Ukic 13 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Ömer Onan 15 sayı, Lavrinovic 11 sayı, 7 ribaund, 5 asist, Kaya Peker 5 sayı, 9 ribaund, Tomas 11 sayı 4 ribaund, May 12 sayı ve Emir Preldzic 5 sayı, 7 ribaund, 8 asist ile oynadı.

Serinin 2.maçı bugün saat 20:00'de yine Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılacak.

İlk maçı salonda takip ettiğim için maç günlüğünü de yazarım bir ara ...

1 yorum:

BlogMame dedi ki...

http://www.blogmame.com/2011/06/blogger-ve-blogspot-yarsmas.html


Hmm. Şu linkte blogspot ve bloglar yarışması düzenliyorum. Katılımın çok olacağını düşünüyorum. Gerekli açıklama blog sayfamda mevcuttur. Bannerimizi sayfanıza eklersenizde olur eklemezsenizde ama mutlaka bekliyorum...

Davetlimsiniz... Teşekkürler.