24 Haziran 2011 Cuma

Futbol Tarihinin Unutmayacağı Günlerden ; Messi'nin Doğum Günü


Messi Messi Messi 100 kere değil 1000 kere Messi. Benim Barcelona sevgim, sempatim, hayranlığım Messi ile başlamadı ancak Messi ile tavan yaptı. 16 Kasım 2003 tarihinde Porto ile yapılan hazırlık maçında ilk kez Barcelona forması giyiyordu. Ve ilk resmi maçı ; 16 Ekim 2004 Espanyol maçı. 17 yaşında Barcelona formasını giyiyordu. Bir yeteneği olduğu, bu formayı yıllarca giyeceği o günden belli oluyordu. Barcelona forması ile ilk golünü 2005 yılında Albacate ağlarına attı. Ve o golden sonra goller devam etti. Her sene üstüne koyarak devam etti. Büyüdü büyüdü büyüdü ... Dünyanın en iyi futbolcusu oldu, ödüller kazandı, şampiyonluklar kazandı, Şampiyonlar Ligi'ni kazandı, Kral Kupası kazandı, Dünya Kıtalararası Kupası kazandı, Süper Kupa kazandı, İspanya Süper Kupası kazandı .... kişisel olarak Fifa'nın en iyi kadrolarına girdi, Fifa Ballon d'Or kazandı ... kazanmaya da devam edecek. Bir sakatlık yaşamadığı taktirde - allah korusun - yıllarca Messi'nin başarılarını, gollerini ve şovlarını konuşacağız.

Biz Messi'yi izlemekten, gollerini görmekten, konuşmaktan zevk alıyoruz. İnşallah bir gün canlı görme fırsatını da yakalarız.

Bu büyük futbolcunun bugün doğum günü. Futbol tarihi 24 Haziran 1987'yi unutmayacak. 24 Haziran 1987'de ilerleyen zamanlarda futbolu değiştirecek adam dünyaya geldi... İyiki varsın Messi, iyiki doğdun Messi, iyiki Barcelona'dasın Messi. Futbolu izlemeye devam ettiğimiz sürece en büyük zevki de seninle alacağız .... Ayrıca Messi daha henüz 24 yaşına giriyor. Bu da güzel bir detay.

Hiç yorum yok: