15 Haziran 2011 Çarşamba

Fenerbahçe Ülker 71 Galatasaray Cafe Crown 72


Bazı maçlar vardır. Yenilgi hakedilir. İşte dün gece böyle bir maç oynandı. Takım olarak, taraftar olarak şampiyonluğu dün gece kazanmayı haketmedik. Mücadele'ye ilginç bir ruhsuzlukla başladık. Ne oyuncular gerçekten şampiyonluğa inanıyordu, ne de oraya gelen binlerce Fenerbahçe seyircisi.

Galatasaray için de aynı şeyler geçerliydi. Onların yüzüne bakınca maçı kazanamayacakları belli oluyordu ancak biz o kadar kötüydük ki adamlar '' Hadi bari onlar kazanmak istemiyor, biz kazanalım '' diye maça asılmaya başladılar. İyi savunma ve iyi hücum yaptılar.

Her seri mükemmel oynadığımız 3.çeyreği 3 sayı geride kapattık. Son çeyrek biraz takım, biraz taraftarlar canlandı ama yetmedi. Aslında hocamız biraz daha iyi oyunlar çizse maçı da rahat kazanırdık ama Shipp'in son sn basketi ile kaybettik.

Seri 3-2 oldu. Hâlâ şampiyonluk yolunda büyük avantajımız var. Serinin 6.maçını orada kazanıp şampiyon olacağımıza inanıyorum.

Bu kadar kötü oynadığımız maçı son sn şutu ile kaybettik. Koçun hatalar yaptığı maçı son sn basketi ile kaybettik. Seyircinin berbat olduğu bir maçı son sn basketi ile kaybettik.

Ayrıca sosyal medyada hocamız Spahija hakkında bir sürü eleştiri yapılıyor. Yok neden faul yapmadık, yok neden bu kadar kötü oyunlar çizdi. Lütfen sezon başından sonuna kadar bir bakın. O koç sayesinde neler yaptığımızı görün ve saygı gösterin. Koçu yerin dibine sokmak ayıptır. Eleştiriler normaldir, isteyen yapar ama terbiyesizlik yapmaya kimsenin hakkı yoktur.


2 yorum:

ugur dedi ki...

Bence Spahija'nın eleştirilmemesi gereken asıl konu senin söylediğinden ziyade, son topta faul yapılmasının gereksiz olduğunu düşünmesinin gayet doğru olduğudur. 1 sayı önde olma avantajını rakibe verip son topu kullanma amacı saçmadır.

sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

Rezillikti o gün. böyle çekirdekçiler çoğunluktaydı. o günün gerçekten tarifi yok. kötü oynadık doğru. ama tribün kötünün kötüsüydü. kendimize kızalım. bir de ayağa kalkmayan cimbomlu olsun dediğinde kalkmayanlara,maçı göremiyorum diyenlere..