13 Ekim 2010 Çarşamba

Kocaelispor'un Rakipleri : 2001 ; Trabzonspor , 2010 ; Pursaklarspor


Kocaelispor bundan yıllar önce 13 Ekim 2001 tarihinde İzmit İsmetpaşa stadyumu'nda Metin Tokat'ın yönettiği maçta Gökdenizli, Aurelio'lu, Metin Aktaş'lı Trabzonspor karşısına Metin Mert, Milan Timko, Hasan Yiğit, Cihan Haspolatlı, Engin Öztonga, Nuri Çolak, Alex Yordanov, Ayman, Ayew, Lazarov ve Serdar Topraktepe'den oluşan kadrosuyla çıkıp, 70.dk oyuna giren Kaan Dobra'nın attığı golle 1-0 galip gelmeyi başarmıştı. Aradan 9 yıl geçti. Tarihler 13 Ekim 2010'u gösteriyor. Kocaelispor Spor Toto Tff 2.lig mücadelesi sergiliyor. Rakip ise Pursaklarspor. Kocaelispor yine kazanıyor ancak 9 yılda gelinen nokta insanı üzüyor. Hele de İzmitliysen ve yıllarca o takımın maçına gittiysen için daha da fena oluyor. 9 yıl da değişmeyen 3 şey var ; Yeşil-siyah renkler, müthiş Kocaelispor taraftarları ve efsane futbolcu Serdar Topraktepe ...

5 yorum:

Caimanes dedi ki...

İyi hoşta,Kocaelinde oturup,Fenerbahçe'yi tutup onu basbaya uçuruma terkedenlerin hiç mi suçu yok?
Yazdığın şu post bariz bir şekilde kendiyle çelişmekte..
Türkiye'ye bakan Kocaeli,Kocaelispor'a bakamadı tamam hoşta.Kocaelide oturup,Fenerbahçe'yi tutanlar ona çok iyi mi baktı?
Birazda böyle düşünmek gerekmez mi?
Saygılar..

ygtylmz dedi ki...

Kocaeli'de oturuyoruz ancak Fenerbahçeliyiz. Ancak şöyle birşey var Biz Kocaelispor maçlarına gidince para verip bilet alıyoruz, biz Kocaelispor'u takip etmeye çalışıyoruz. Kocaelispor üzerinden paralar götüren, maddiyat için takip eden ve destek göstermeyen BÜYÜK KOCAELİSPOR taraftarları baksaydı Kocaelispor şu anda çok daha iyi durumda olurdu. Bize ihtiyacı yok takımın. Gerçek Kocaelispor yeterli.

Caimanes dedi ki...

Biz Bursa'da bunu atlattık.Bu başarılarla da yeni nesiller kazandık.Bu Bursaspor'a bir 25 sene gider.Ama Kocaeli,her geçen gün düşerken,herkes birbirinden medet umarsa ülke belediye takımlarından geçilmez,Azerbaycan'lara yenilmeye devam eder koca Türkiye..
Keşke Kocaeli'yle rekabet etsek,gerilim bile olsa.Aynı ligde olsak.Ama Kocaelide,Eskişehirde,Sakaryada herkes Fenerli,Galatasaraylı olmasa.
Türkiye'nin de bir Milwall'ı,West Ham'ı olsa.
Kocaelispor,bir West Ham olsa,yani,taraftarı sahip çıksa,Kocaeli şehri değerine sahip çıksa,eminim Fenerbahçede bir Chelsea olur,Avrupa'da zirvede olur.
Paok'lara elenmez..
Haksız mıyım?

ygtylmz dedi ki...

Evet Bursaspor artık rahat durumda. Şampiyon da olunca artık gençler Bursaspor'lu olacaklar. Kocaeli'de Kocaelispor'u yöneten adam akıllı biri çıkarsa, belediye veya fabrikalar destek verirse. Kocaeli'de de Kocaelispor'lu sayısı artar ve Kocaelispor efsanesi geri döner. Ancak önümüzdeki günlerde böyle birşey çok zor duruyor. Başkan olanlar malı götürüyor, borçları bırakıyor gidiyor, Kocaelispor taraftarları da kan ağlamaya devam ediyor... sayıları çok az olsa da...

kutay dedi ki...

yordanov ile lazarov fena topçulardı... özellikle yordanov..