10 Haziran 2010 Perşembe

Miroslav Stoch Fenerbahçede


Fenerbahçe Chelsea forması giyen Slovak futbolcu Stoch ile 4 yıllığına anlaşma sağladı. Orta saha sol ve sağ kanatta oynayabilen Stoch futbola Slovakya'nın Nitra klübünde başlarken daha sonra Chelsea'ye transfer oldu ve Chelsea 18 yaş altı takımında forma giyme ve 10 gol ile gol kralı olma şansı yakaladı. Ancak Chelsea a takımında sadece 4 maçta toplam 28 dk oynayan Stoch geçen sezonu ise kiralık olarak Twente'de geçirdi ve şampiyonluk yaşadı. Twente'de forma giydiği 32 maçta 10 gol 5 asistle ile oynayan Stoch Uefa Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye karşı da 160 dk forma giyme şansı bulmuştu. 21 yaşında ki futbolcunun hızı var, tekniği var, kapasitesi var... Ancak Fenerbahçe mükemmel transfer yaptı diyebilir miyiz? Tabikide diyemeyiz. Bekleyip göreceğiz. Ancak 21 yaşında ki futbolcuyu Dünya Kupası öncesi 4 yıllığına kadroya katmamız önemli bir iş. Transferde emeği geçenleri tebrik ediyoruz. Dünya Kupasından sonra Stoch hakkında biraz daha fazla bilgi verebiliriz. Slovakya forması giyen Stoch Dünya Kupasında ilk maçına 15 Haziran 2010 saat 14:30 Yeni Zelanda karşısında çıkıyor. İzleyeceğiz ve göreceğiz. Fenerbahçe'de inşallah başarılı olur diyoruz. Başka da birşey diyemiyoruz.. Ayrıca bu transferi sadece Galatasaray'a kapak oldu, ne oldu Haldun, ne oldu Adnan diye değerlendiren Fenerbahçelilere diyecek laf bulamıyorum !

2 yorum:

Kaan dedi ki...

Çok iyi bir transfer. Oyuncuyu ilk bize karşı Avrupa Ligi maçında izleme fırsatı buldum. Gökhan Gönül'ün çok avrupa maçını izledim ama Stoch karşısında gördüğüm kadar hiç bir maçta aciz görmemiştim. Hızı ve azmi ile umarım takıma başarıyı getirir.

Ama bu tür transferle taraftarlarımızın tekrar yönetime tam destek sloganıyla hareket etmesine de karşıyım. Son 3 senede yaşananlar bu tür transferle üstü kapatılmamalı !

TribunselSevda dedi ki...

Kadıköyde ki twente maçında bu adamı alsak ne güzel olur diye içimden geçirdim..Keşke başka bişey dileseymişim :)

Çok güzel bir iş başardı yönetim...4 yıllıkta iyiymiş...Ne kadar harcandı acaba transfere?