1 Mart 2010 Pazartesi

Volkan'a Mektup


Merhaba Volkan abi - abi diyorum çünkü benden 7 yaş büyüksün -

Ben Fenerbahçe taraftarı bir gencim. Kocaeli'de yaşıyorum ve birkaç seneden beri Kocaeli'den gerek İstanbul'a gerekse deplasmanda ki maçlara geliyorum. Sadece Fenerbahçe aşkımız için, sevdamız için düşüyoruz yollara. Volkan abi biz sizden pek fazla birşey istemiyoruz ki sadece biraz mücadele, hırs, istek istiyoruz. Volkan abi sen mesela diyordun ya taraftar bizi gelip desteklesin en büyük destekçimiz taraftarlarımız. Volkan abi Bursaspor maçında, Lille maçında son olarak Pazar günü oynadığımız İstanbul B.Ş.B.Spor maçında tribünleri dolduran taraftarlara ne diyeceksin ? Tribünleri dolduruyorlar, Fenerbahçe kombinesi alıyorlar, Fenerium'lardan ürünler alıyorlar, Fenercell alıyorlar. Yani her anlamda Fenerbahçe'ye destek veriyorlar.

Volkan abi bu taraftarlar var ya Pazar günü Antalyaspor maçında da tribünlere gelecek. Yine sizi tribünlere çağıracak. 2 Volkan elele hep beraber tribüne diye bağıracak. 2 Volkan'dan biri de sen olacaksın abi. Volkan abi inan o taraftarların aklında ne hatalı gol yediğin Schalke maçı, ne hatalı gol yediğin Hacettepe maçı, ne son olarak oynadığımız ve hatalı gol yediğin Lille maçı, ne şampiyonluğu kaybettiğimiz Galatasaray maçı olacak. Volkan abi senin kırmızı kart görüpte takımımızı zor durumlara düşürmende akıllarına gelmeyecek. Sadece ne düşenecekler biliyor musun ? Arma aşkını düşünecekler, çubukluyu düşünecekler, sevdalarını düşünecekler. Ve sana ve diğer oyuncularımıza yine tezahurat yapacaklar.

Son olarak Volkan abi sizler bu takımda gelip geçicisiniz ama bizler yani Fenerbahçe taraftarları gelip geçici değil. Belki de sana yarın bir takım büyük para verse bırakıp gideceksin Fenerbahçe'yi. Ama bana ve diğer Fenerbahçe taraftarlarına istedikleri kadar para versinler biz Fenerbahçe'yi bırakmayacağız.

Volkan abi senden istediğimiz sadece ve sadece mücadele. Mücadele edin, sahada savaşın gör o zaman taraftar 5-0 yenilseniz bile sizi nasıl alkışlıyor.

Yiğit Yılmaz - Bir Fenerbahçe taraftarı -

Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla...

1 yorum:

azapaza dedi ki...

ankaradan münferit 2 kişi geliyoruz,