22 Mart 2010 Pazartesi

Maç Günlüğüm # 34


- Düştük yine yollarına demeye devam ediyoruz. 13:00 Beylikdüzü - Fenerbahçe Acıbadem voleybol maçı, 19:00 Fenerbahçe - Gaziantepspor maçları için yollara düşüyorduk.

- Saat 10:16 treniyle başlayan yolculuk saat 23:30'da evde olmam ile beraber sona erdi. 

- Saat 12:00 gibi İstanbul'da olduk ve direk taksi ile Tvf 50.yıl salonuna gittik. Salona 5 tl karşılığında bilet alarak girdik. Salona girer girmez pankartımızı salona astık. Fotoğrafı için TIKLAYINIZ. Salonda neden bu kadar az taraftar vardı anlam veremedik. Biz Kocaeli'den geldik bu maç için ama insanlar İstanbul'dan gelmiyorlar. Hem de takım bu kadar iyi ve bu kadar şampiyonluğa giderken.

- Salonda tribün olarak bütün maç 20 kişi olarak bağardık. Grup Lacivert üyelerine teşekkürler. Ayrıca bütün tezahuratları Fransa'ya çevirmeye çalışmamızda güzel oldu. Hele '' Fenerbahçe derler benim adıma '' diye başlayınca etraftan heyy , oooo, beyler diye tepkiler yükselse de sonunu süper bağladık :)

- Maçı da etkili oyunla 3-0 kazandık.

- Bu arada Bayan voleybolcularımız gerçekten mükemmel oyuncular. Rahat oynuyorlar, istedikleri an sayı alıyorlar. Tebrikler melekler.

- Tv'de gördüğüm de Naz Aydemir diyordum ama artık demiyorum. Naz Aydemir bahane Cemre Erol şahane :)

-Bu mücadeleden çıktıktan sonra Üsküdar Capitol'de bir tur attıktan sonra Kadıköy'e doğru yol aldık. 

- Paramız çok taksiyle gidip geliyoruz heryere :)

- Saat 16:00 gibi yemek yedikten sonra 1-2 saat Nazlı'nın yerinde alkolümüzü alıp, tezahuratlarımızı yapıp, muhabbetimizi edip saat 18:00 gibi salona doğru yol aldık.

- Nazlı'nın orda otururken bir tane bayan geldi. Bize dedi Duman grubu'nun klibi çekilecekmiş. Oynar mısınız ? Cevap net. Hayır. Ne yapacaktık. Duman'ın şarkısını söyleyerek yürüyecekmişiz. İşimiz yok zaten. Ayrıca Duman nerede diye sorunca kız evindedir herhalde cevabı verince iyice yapmamak konusunda karar aldık. 

- Bu arada bu gün Lagencoları.blogspot'tan Eren Tolga Onur - yeni tanıştık - ve Yücel Özmetin, Altinayakkabi.blogspot.com'dan Tanju Eren - kendisi Trabzonsporludur ama futbol izlemeyi sever - ve Kocaeli Gfb üyeleri ile beraberdik. 

- Saat 18:00 gibi stada doğru yola çıktık demiştim ve direk sıraya falan girmeden rahatça içeri girdik. Pankartımızı gayet polis kontrolünden sonra stada soktuk. E bloka astık. Görmek için TIKLAYINIZ.

- Stada girdiğimizde havanın kararması sebebiyle müthiş görüntü vardı. Gündüz maçları gerçekten süper oluyor. Artık gündüz maçları oynansın. Zemin de şahaneydi. İlk defa bu kadar hevesli çıkıp o statta top oynamak istedim. Hayaller sürerken Maraton Üst A blok'ta ki yerimizi aldık.

- Takım 1-0 kazandı.

- Tribünler zaman zaman şahaneydi. Özellikle gol esnasında bağırdığımız Fenerbahçe sen çok yaşa - yeni melodi - harika söylendi. Diğer tezahuratlar da çok kötü değildi.  

- Formalı, atkılı Fenerbahçe taraftarlarını görünce çok seviniyorum. Ayrıca statta pankatlar son zamanlarda oldukça güzel bir görüntü çıkmasını sağlıyor.

- Tribünden çıktıktan sonra fazla beklemeden stat dışına çıkabildik. Saat 10:00 otobüsü ile İzmit'e dönmek istedik ama ne Efe Tur'da ne İzmit Seyehat'ta yer yoktu. Son çare Gürkan Turizm'e gittik ve yer bulduk. 

- Efe Tur ve İzmit Seyehat > Gürkan Turizm

- Saat 23:30 gibi evdeydim.

- Yine mutlu şekilde evde oldum.

- Çarşamba günü Manisaspor ile oynuyoruz ve takımı statta desteklemeye devam ediyoruz.

- Herkese hayatta başarılar.

1 yorum:

sensiblex dedi ki...

Futbol maçı günü erkenden yola düşüp voleybol maçımıza iştirak etme hevesinizi takdir ettim, iyi ki geldiniz, zayıf bir maç atmosferinde renkli tezahüratlarla keyifli bir ortam oluverdi.

Ne yazık ki federasyon pankart ne kadar anlamlı olsa da salon tabelası üstüne birşey asılmasına izin vermiyordu, o yüzden arkadaş sizi uyarmak zorunda kaldı.

Benim hemen birkaç koltuk sağ taraflarımda oturuyordunuz sanırım, Fenerbahçe derler benim adıma... diye bağırıldığından şaşırdık doğal olarak ama sonunu güzel bağladınız, hoşuma gitti.
Gene ekipçe bekleriz, iyigünler