8 Mart 2010 Pazartesi

Maç Günlüğüm # 33


- Düştük yine yollarına sevdamızı haykırmaya senin için her cefaya katlanırız biz KANARYA canımız feda uğruna...

- Fenerbahçe için yollara düşmüştük. Saat 11:30'da İzmitten hareket ederken hedef önce 15:30 Fenerbahçe-Galatasaray bayanlar basketbol ligi maçı, 19:00 Fenerbahçe-Antalyaspor futbol maçı.

- Saat 13:00'da Kadıköy'de msnde yaptığımız makaraları, sohbetleri ve dostluğu gerçeğe dönüştürme vaktiydi. http://bballnmore.blogspot.com/ 'dan Savaş, http://altinayakkabi.blogspot.com/  'dan Tanju, http://www.vermantesblog.com/ 'dan Semih ve hem bu blogda yazan hem de http://lagencoları.blogspot.com/ 'dan Yücel ile beraber buluştuk.- Yücel ile İzmitten beraber gittik -

- Saat 13:15 ile 15:00 arası alkollerimizi alırken yaptığımız keyifli sohbet şahaneydi.

- Saat 15:30 aynı kafile + http://ilk11.blogspot.com 'dan Göksel ve tabiki de Kocaeli Gfb üyeleri ile beraber salondaki yerimizi almıştık. Karşılaşma da hem biz taraftarlar hem de basketbolcularımız şahaneydi. Sonuç Fenerbahçe 76 Galatasaray 62.  Bu arada Tanju ve Semih'in Fenerbahçe'li olmadığı halde bu maçta ne işleri var demiyorum :) Çünkü içlerinde sarı ve lacivert vardır :)

- Mücadele sırasında Işıl'a yapılanlar biraz ağır olsa da eğlendik :)

- Saat 17:00'te biten maçın ardından hedef Nazlı'nın yeriydi. Orada da aynı ekip alkollerimizi alarak muhabbet edicektik.

- Nazlı'nın yeri restaurant gerçekten soğuk günlerde çok dolu oluyor. Yer bulmak imkansızlaşıyor.

- Saat 18:30'a kadar keyifli sohbetten sonra stada doğru yola çıktık. Ben Maraton üst'e Göksel Fenerium üst'e Savaş ve Yücel ise Türk Telekom tribünü'ne ve Tanju ve Semih evlerine :) doğru yola çıktık.

- Stada o saatte girmeme rağmen herhangi bir sıkışıklık yaşamadım. Direk rahat rahat stada girdim.

- Stada girdiğimde yine son maçlarda olduğu gibi Migros ve Türk Telekom tribünü yani kale arkası tribünlerinin dolu olduğunu görünce helal olsun diyesim geldi. Takım 7 maçtır kazanamıyor, Uefa'dan elenmiş ama yine de taraftarlar stadı dolduruyor. Hep destek tam destek sürüyor.

- Zemin mi ? Oluyor oluyor. Belli yerleri gerçekten şahane duruyor. Daha da iyi olur inşallah.

- Mücadele'yi kötü oyun iyi mücadele sonucunda 1-0 kazandık.

- Tribün performansına bakarsak çok iyi de değildik ama kötü de değildik. Hele 2.yarı yaptığımız Fenerbahçe sen çok yaşa -yeni versiyon- tezahuratı oldukça iyiydi. Bunun dışında bu maç bir kez daha gördük ki A-B blok pekte yeterli değil. Seneye C ve D blokları da almamız lazım seneye.

- Statta ısıtıcılar bozuk ! En azından bizim orada yani Maraton üst A-B blok üstündekiler. Gaz kaçırıyorlar. Hemde haftalardır.

- Statta formalı, atkılı insan sayısı bir hayli fazla olsa da başka takım atkısı, başka takım forması, başka takım poları ile gelen yüzlerce kişi var!

- Mücadele sonunda stattan ilk defa bu kadar rahat çıktım. Direk hiç duraklamadan çıktım. Nedeni de tüm kapıların açılmasıydı.

- Mücadeleden sonra artık klasikleşen şeylerden dönüş yolunda sıcacık çorba geleneğimiz sürdü. Ve saat 23:00 gibi evdeydim.

- Uzun zaman sonra Fenerbahçe maçından evime mutlu geldim :)

- Haftaya Gençlerbirliği ile deplasmanda oynuyoruz ve bende bir terslik olmazsa tribünde ki yerimi alacağım.

- Ne kadar övünsek az Ankara deplasman sayılmaz sözünü de unutmayalım.

- Herkese hayatta başarılar.

3 yorum:

tanjue dedi ki...

İçlerinde sarı lacivert vardı derken! bozuşuruz bag:))

Kaan Eren dedi ki...

Benimde çok sinir olduğum ve anlam veremediğim bir husustur şu başka takım forması,atkısı giyme işi, geçen Galatasaray maçından önce Nazlı'nın önünde bir brezilya formalı, bir Chelsea formalı, bir Parma formalı, bir de sarı-lacivert Juventus formalı gördüm...Hayır her maç yapıyorsunuz şunu bari bu derbide yapmayın giyin çubuklunuzu gelin desteğe hiçbir zaman anlayamayacağım bu tipleri.

Beercholic dedi ki...

hadi parma, juve, brezilya sarı lacivert, en azından renk ahengini bozmuyor..
amaaaaa sarıyerspor yok gaziosmanpaşa, yok tokatspor, yok güngören bld. gibi saçma atkılarla berelerle gelen insanlar var..
oldu olacak gs forması giyin kardeşim..