26 Mart 2010 Cuma

Maç Günlüğüm # 35


- Çok sevdik seni deliler gibi aşkımızın yok bir tarifi, Doğrular yanlış gerçekler yalan senin aşkın olmasa inan ! 

- Fenerbahçe - Manisaspor Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçı için yollara düşüyorduk. Saat 11'de buluşup müthiş pankartı yapmaya başlıyorduk. Hikayesi burada. Bir daha uzun uzun yazmayalım. Saat 14:30 trenine atlayıp İstanbul'a doğru yola çıktık.

- Çevre illerden oldukça fazla Fenerbahçe taraftarı maça gidiyor. Her maç olduğu gibi bu maçta da trende birçok Fenerbahçeli vardı. 

- Saat 16:15 gibi Haydarpaşa'da olduk ve doğruca Natulis alışveriş merkezi'nin yolunu tuttuk. Maça daha çok olması sebebiyle biraz gezelim dedik. İyiki de gitmişiz. Yazlıktan uzun zamandır görmediğim arkadaşımı burada gördüm. Mutlu oldum. 

- Saat 17:30 gibi buradan da çıktık doğruca stadın yanına. Her zaman ki gibi yemeğimizi yedik ve maç saatini beklemeye başladık. Tabiki de Nazlı'nın yeri ve tabiki alkol alarak. Burada muhabbet alkol derken stada doğru hareket ettik. 

- Saat 19:15 gibi stadyumda yerimizi aldık. 

- Zemin her geçen maç daha iyiye gidiyor. Ama bir yağmurda ne olacağını bilmiyoruz. Nazar değmesin. 

- Lig maçlarına oranla tribünlerde ciddi bir boşluk vardı. Hayalimde ki Şükrü Saraçoğlu stadyumu maç ayırt etmeden her maç oldu tribünleri olan bir Şükrü Saraçoğlu stadyumu. İnşallah o günlerde gelecek. Tabi bilet fiyatları uygun olursa.

- Maça gelmeyenler sadece şu kareye baksın ve düşünsün. Soğuk, yağmur, kar demeden stadyumda olan Mümtaz - İhsan Güngörenler çifti. Tıklayın bakın.

- Mücadele tatsız tuzsuzdu ve 2-0 kazandık.

- Tribünlere gelirsek. Özellikle Geliyoruz tezahuratı'nı Türk Telekom tribünü ile karşılıklı olarak mükemmel yaptık. Onun dışında Gs'ye göndermeler, Fenerbahçe sen çok yaşa tezahuratları da coşkuyla söylendi. Yani genel olarak iyiydi diyebiliriz. 

- Tribünlerde her zaman olduğu gibi ürünsüz insanlar çoktu. Ayrıca Taraftar tribünü diyoruz ama bağırmayan, çekirdek yiyen, oturarak maç izleyen insanlar mevcut. Düzelmesi lazım. Oturacaksan, bağırmayacaksan, çekirdek yiyeceksen gideceksin başka tribüne bilet alacaksın.

- Mücadele sonunda son maçlarda olduğu gibi rahat bir şekilde stadyum dışına çıktık.

- Saat 23:00 otobüsü ile beraber İzmit'e doğru yola çıktık. İzmit Seyehat gerçekten kaliteli otobüs firması.

- Saat 00:15 gibi evdeydim.

- Yine mutlu şekilde, yine galibiyet alarak bir maçı daha bitirdik.

- Bundan sonra ki maç günlüğüm 4 Nisan 2010 tarihinde oynanacak Fenerbahçe- Kayserispor maçından sonra olacak.

- Herkese hayatta başarılar

- Aşkın bize yeter...

Hiç yorum yok: