1 Ekim 2009 Perşembe

Şampiyonlar Ligi 2.2

Şampiyonlar liginde 2.hafta sona erdi . A grubunda Bayer Münih ile Juventus 0-0 berabere kalırken müthiş bir maç olmuş . 2 takımda oldukça fazla fırsat yakalamış ancak değerlendirememiş . Juve forması süpermiş . Grubun diğer maçında Bordeaux evinde Maccabi Haifa'yı Ciani'nin 83.dk attığı golle 1-0 yendi . Maçta pek fazla pozisyon yoktu . Grupta Münih ve Bordeaux 4 puandalar Juve 2 puanda Maccabi ise puansız son sırada .

B grubunda ise Beşiktaş var . Beşiktaş Cska deplasmanından 2-1 yenilgiyle dönerek gruptan çıkma şansını bana göre kaybetti . Zaten bana göre çıkma şansı yoktu . Mücadele iğrençti . Spiker heyecansızdı . Tribünler uzaktı . Ses çıkmıyordu . Böyle olunca da maçtan zevk alanların sayısı çok azdır herhalde . Grubun diğer maçında ise oldukça zevk aldık . Manchester Dzeko'nun golüyle Wolfsburg karşısında 1-0 yenik duruma düştü ancak Giggs ve Carrick ile 2 gol bularak mücadeleden galip ayrıldı . Wolfsburg zaman zaman oldukça iyi oynadı ancak Manu tecrübesi ile maçı kendi lehine çevirdi . Mücadelede ilgimizi çeken olay Ferguson'un arkasındaki sakallı abiler . Her maç ordalar . Para baya fazla herhalde . 1 maç gitmeyinde yeğeniniz falan gitsin . Grupta Manchester 6 puanla lider Wolfsburg 3 puanla 2. Cska 3 puanla 3. ve Beşiktaş puansız son sırada .

C grubunda ise Real Madrid gol atmaya devam ediyor . Bu haftada Marsilya'yı 3-0 yendiler . İlk yarıda gol bulamadılar . Ancak sayısız gol pozisyonundan yararlanamamışlar . Ronaldo 2 gol atmış . Kaka 'da atmaya devam ediyor . Tebrikler Real Madrid ! Grubun diğer maçında ise Milan sahasında sayısız gol pozisyonu bulmasına karşın Zürih'e 1-0 yenilmiş . Milan yönetimi ve teknik heyetinin işi çok zor . O kadroyla hiçbirşey olmaz gerçi . Grupta Real Madrid 6 puan ile lider . 2.sırada 3 puanla Zürih ve 3.sırada ve son sırada puansız Marsilya var .


D grubunda ise Chelsea deplasmanda Apoel karşısında Anelka'nın golüyle 1-0 kazanmış . Mücadele pek iyi geçmemiş . Diğer maçta ise Porto bana göre evinde Atl Madrid karşısında rahat bir galibiyet almış . Grupta Chelsea lider Porto 2. Apoel 3. ve son sırada Atl Madrid .

Gruplarda 2.maçlardan sonra kimler çıkacak açıklıyorum . Kalem kağıt çıkarın . A grubundan ; Bayer Münih , Juventus , B grubundan ; Milan , Real Madrid , C grubundan ; Wolfsburg , Manchester United ve D grubundan ; Chelsea ve Porto çıkar .

2 yorum:

ygtylmz dedi ki...

biri cr7 yi durdursun...kelebek gibi uçuo arı gibi sokuyo...ölüm makinası..cezalandırıcı...gol makinası..dünyanın 1 numarası...my name is cristinao ronaldo ı use clear for men...antimessi...

ygtylmz dedi ki...

@ ygtylmz nickli Murat Genç

Sana yorum bile yapmıyorum :)